Dieta minune cu care Mirela Vaida a slabit după a doua sarcină. Cum au ajutat-o ceaiurile să arăte impecabil în doar câteva luni

de: Ana Toma
14 apr. 2021
Dieta minune cu care Mirela Vaida a slabit după a doua sarcină. Cum au ajutat-o ceaiurile să arăte impecabil în doar câteva luni

Mirela Vaida a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu aproape cinci ani de zile, însă dacă stăm să ne uităm la fotografiile cu ea, vedeta a arătat și continuă să arăte impecabil chiar și după două nașteri.

Secretul siluetei Mirelei Vaida nu este o dietă, ci mai degrabă un echilibru. Chiar și înainte de a rămâne însărcinată, vedeta avea grijă de silueta ei, făcea mișcare și avea grijă la alimnetația sa

Cum a slăbit Mirela Vaida după a doua sarcină

”Când nu dormi nopțile îți permiți să mănânci ce vrei. Nu țin nicio dietă, pentru că alăptez și e contraindicat să ai o dietă. Trebuie să mănânci tot ce vrei, tot ce simți mai ales proteine. Eu mănânc și dulciuri, și dacă aș face acum o schimb, dieta mea s-ar simți foarte mult și în gustul laptelui și ar fi mare pericol ca cel mic să-l respingă. Așa că nu mi-am propus nimic”, a mărturisit vedeta pentru Revista Avantaje.

Ea a mai povestit că înainte de a rămâne însărcinată mergea la sală chiar și de cinci ori pe săptămână, după fiecare emisiune. Soțul ei muncea până la opt seara, motiv pentru care vedeta avea destul timp liber pentru a se putea îngriji.

Pe lângă mersul la sală, Mirela Vaida mai povestește că apela și la cosmetică, având o viață destul de liniștită și organizată, însă cu apariția copiilor, lucrurile s-au mai schimbat.

Ceaiurile, baza pentru silueta perfectă

Vedeta a mărturisit că niciodată dietele nu au dat roade în viața ei, așa că după naștere a preferat să mănânce fructe, dar și ciocolată, cu toate astea, Mirela Vaida păstra o regulă și nu mai mânca nimic după ora 7 seara, lucru care s-a resimțit la kilograme.

Ea le-a recomandat tuturor mămicilor să consume ceaiuri în timpul serii, dar și un pahar de vin atunci când e cazul. Ceaiurile anulează senzația de foame, iar corpul va uita să mai ceară mâncare. De asemenea, Mirela Vaida susține că mănâncă mai mult în prima parte a zilei, motiv pentru care, spre amiază, senzația de foame nu este atât de mare.

”Beți ceaiuri seara, beți un pahar de vin roșu, dar un pahar nu mai mult. Dacă vă e foame mâncați ceva light, un iaurt, o brânzică, sau beți un ceai. Ceva foarte mic să vă ia foamea. În rest, să încercați să vă abțineți, pentru că dacă nu veți mai mânca câteva zile seara, nu o să vă mai ceară nici corpul. Mâncați mai mult dimineața, în prima parte a zilei”, a mai spus vedeta.

Cât a slăbit Mirela Vaida

Dacă vă întrebați în cât timp a reușit Mirela Vaida să ajungă la kilogramele dorite, ei bine, vedeta a mărturisit că după doar 4 luni de la naștere, a reușit să ajungă la mărimea 36, așa că toate hainele pe care le avea în dulap îi veneau perfect.

Vedeta a mai povestit că după naștere a pierdut detul de multe nopți iar kilogramele pur și simplu nu s-au mai acumulat. O singură situație o făcea să mănânce noapte și anume alăptarea.

”Am ajuns la 36 după doar 4 luni de la naștere și îmi toate hainele pe care le aveam eu din tinerețea mea și mă bucur foarte tare pentru că voiam să le arunc pe toate. Când am văzut că intru iar în blugii de altă dată, am zis wow cât e de tare asta. Și mă simt bine, dar nu am făcut nimic. Doar că alăptez din oră în oră noaptea. Nu mai mănânc seara, ăsta e tot secretul,” a mai mărturisit Mirela Vaida.