Mirela Vaida rupe tăcerea. Noi detalii despre atacul de la Acces Direct. I-a spus totul lui Pepe

de: Ana Toma
07 apr. 2021
Mirela Vaida rupe tăcerea. Noi detalii despre atacul de la Acces Direct. I-a spus totul lui Pepe

Mirela Vaida a trecut printr-un șoc total în urmă cu câteva săptămâni. Prezentatoarea de la Acces Direct s-a trezit atacată în platoul emisiunii, cu un boloban, de o femeie dezbrăcată complet.

Deși a trecut ceva timp de la evenimentul tumultos, vedeta nu și-a reveni complet, iar asta s-a putut observa din interviul pe care i l-a acordat recent lui Pepe.

Mirela Vaida, după atacul de la Acces Direct

Pepe a invitat-o pe Mirela Vaida în emisiunea sa de pe YouTube, iar deși artistul a abordat mai multe subiecte, prezentatoarea de la Acces Direct a adus în discuție și atacul care a avut loc în urmă cu câteva zile.

Artistul a vorbit despre gala Te cunosc de undeva, unde Mirela Vaida va fi costumată chiar în Pepe. Iar aici, Mirela Vaida a rememorat vorbele sale din timpul atacului.

”Urmează gala latino acum (n.r. la Te Cunosc de Undeva). Mi-a zis mama că abia așteaptă să mă vadă. I-am zis, pe mine ca pe mine, dar dacă vrei să mă vezi pe mine pe bune, trebuie să te uiți s-o vezi pe Mirela Vaida, că ea e Pepe, și o să cânte ‘Cine, cine’ (n.r.- referire la reacţia Mirelei Vaida în momentul atacului de la Acces Direct)”, a spus Pepe.

Vedeta a făcut și o glumă în acest context, semn că începe să treacă cu bine peste trauma de acum câteva zile.

”Exact, Pepe sunt aici, ca să vezi. Auzi, dar s-a nimerit, că a fost înainte de accidentul ăla…așa s-a nimerit, dă-l încolo, gata!” a spus și Mirela Vaida.

Cine este femeie care a atacat-o pe Mirela Vaida

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan chiar la începutul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, după ce o femeie dezbrăcată a pătruns pe platoul emisiunii, aruncând cu un bolovan spre vedetă. Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Mirela Vaida mărturisea că nu o cunoaște pe femeie, însă ulterior oamenii legii au identificat-o ca fiind un om al străzii. După reluarea emisiunii, vedeta de la Antena 1 s-a declarat șocată și a mărtrusit că se teme pentru siguranța ei, mai ales după ce a primit mai multe amenințări pe conturile de socializare.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.