Dieta secretă a lui Jennifer Lopez, dezvăluită de nutriționistul ei. Cum reușește să arate așa la 51 de ani

23 nov. 2020
Dieta secretă a lui Jennifer Lopez, dezvăluită de nutriționistul ei. Cum reușește să arate așa la 51 de ani

Pentru a ține pasul cu stilul de viață incredibil de activ, cântăreața trebuie aibă o dietă în consecință. J.Lo este la fel de disciplinată atât cu obiceiurile sale alimentare cât și cu fitnessul.

„Încerc să o mențin tot timpul pe o dietă foarte sănătoasă, pentru că are nevoie de combustibil foarte bun pentru toate lucrurile pe care le face”, a spus antrenorul ei, Tracy Anderson într-un interviu acordat revistei americane People.

„Este totul organic și foarte bine gândit, cu un echilibru de proteine ​​de foarte bună calitate și o mulțime de alimente bogate în nutrienți.”, a adăugat aceasta.

Ce dietă urmează Jennifer Lopez

Ce consumă, deci, vedeta în vârstă de 51 de ani cu unul dintre cele mai impresionante corpuri de la Hollywood?

Vă spunem în continuare:

1. Apă toată ziua: Actrița bea minimum șapte pahare pe zi, iar alcoolul și cafeaua nu există în dieta ei.

2. Fără alimente procesate: J.Lo evită alimentele procesate, ambalate și își primește nutrienții din surse sigure. Principalele sale surse de proteine și cele mai importante alimente din dieta sa ​​sunt albușurile de ou, carnea de curcan albă, pieptul de pui și carnea de vită hrănită cu iarbă. J.Lo mănâncă, de asemenea, pește pentru proteine ​​și omega-3 și 6. De asemenea, își permite o mână de nuci în fiecare zi pentru aportul de grăsimi sănătoase.

3. Legume, legume, legume: O întreagă categorie a dietei sale este dedicată legumelor. Mănâncă multe legume cu frunze și stă departe de morcovi și porumb, datorită conținutului mai ridicat de zahăr. Din când în când sunt incluși carbohidrați complecși în mesele sale. Unii dintre favoriții ei sunt cartofii dulci, orezul brun, quinoa, pâinea cu orez și fulgi de ovăz

Dieta secretă a lui Jennifer Lopez, dezvăluită de nutriționistul ei. Cum reușește să arate așa la 51 de ani

4. Echilibru: Este o persoană foarte echilibrată, deci nu va pierde masa de Crăciun sau o vacanță cu copiii ei pentru dieta sa.

„De-a lungul anilor am aflat importanța menținerii unei diete mai sănătoase. Încă mănânc, însă, unele dintre alimentele pe care le iubesc, dar cu măsură. Nu mă privez”, a declarat J.Lo într-un interviu.

5. Nu renunță la obiceiurile alimentare când iese în oraș: Da, J.Lo mănâncă la restaurante. „Sunt o persoană foarte socială și ador să petrec timp cu prietenii și familia mea, așa că, atunci când ieșim să mâncăm, încerc să fac alegeri sănătoase.

Majoritatea restaurantelor oferă mese sănătoase, așa că urmăresc lucrurile din meniu care se potrivesc stilului meu de viață. Atunci când ies aleg să mănânc o salată sau niște pește cu legume. Și mă asigur că beau multă apă pe tot parcursul mesei.” susține aceasta