Divorțul anului: Melania vrea să scape de Donald Trump! Cum o șantajează actualul președinte al SUA? Este șocant

09 nov. 2020
Divorțul anului: Melania vrea să scape de Donald Trump! Cum o șantajează actualul președinte al SUA? Este șocant
President Donald Trump and first lady Melania Trump participate in a Memorial Day ceremony at Fort McHenry National Monument and Historic Shrine, Monday, May 25, 2020, in Baltimore. (AP Photo/Evan Vucci)

Donald Trump primește lovitură după lovitură. După ce  pierdut alegerile prezidențiale din SUA, se pare că urmează să încaseze o nouă lovitură, de această dată în plan sentimental. Potrivit presei internaționale, Melania Trump s-ar pregăti să divorțeze de soțul ei.

Melania și Donald Trump sunt căsătoriți de 15 ani. Relația lor însă ar fi extrem de rece și nu de azi, de ieri. Se pare că Melania Trump nu și-a dorit niciodată să ajungă Prima Doamnă. Ba mai mult, ea își plănuia încă de acum divorțul de Donald Trump, însă câștigarea președinției SUA de către acesta a făcut-o să-și amâne planurile.

De altfel, gurile rele susțin că, în urmă cu patru ani, la aflarea veștii că Donald Trump a devenit noul președinte al Statelor Unite, Melania ar fi izbucnit în plâns, conștientă că nu se va putea despărți de președintele în exercițiu al SUA.

Divorțul anului: Melania vrea să scape de Donald Trump! Cum o șantajează actualul președinte al SUA?

Se pare că Donald și Melania Trump ar avea o căsătorie tranzacționată, iar președintele în exercițiu al SUA ar fi amenințat-o că, dacă îndrăznește să divorțeze de el cât încă este președinte, va căuta orice cale pentru a se răzbuna pe ea, pentru a-i anula viza și a o trimite înapoi în Slovenia, țara sa de baștină.

Acum, că Donald Trump a pierdut alegerile și în curând va ieși din lumina reflectoarelor, planul Melaniei Trump de a divorța revine de actualitate.

Cu toate acestea, piedici rămân în continuare multe. Astfel, Melania ar negocia cu soțul său ca Barron, copilul comun al celor doi, să moștenească o parte din averea lui Trump egală cu cea pe care o vor primi și ceilalți copii ai politicianului.

Chiar dacă Melania va reuși să divorțeze de soțul său, asta nu înseamnă că va deveni o femeie complet liberă. Cel mai probabil, nu va avea niciodată voie să vorbească critic la adresa soțului său sau să scrie o carte despre relația celor doi, o asemenea condiție fiind pusă în acordul prenupțial pe care Trump l-a semnat cu fosta sa nevastă, Marla Maples.