Salarii de vis la Dedeman. Ce trebuie să faci pentru 4700 de lei pe lună plus bonusuri: condițiile impuse de frații Pavăl

06 nov. 2020
Salarii de vis la Dedeman. Ce trebuie să faci pentru 4700 de lei pe lună plus bonusuri: condițiile impuse de frații Pavăl

Dedeman este unul dintre cele mai mari businessuri românești și totodată compania care s-a situat pe a treia poziție în anul 2019, în topul celor mai profitabile businessuri. Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, știu că angajații reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje, astfel încât le oferă acestora salarii pe măsură.

Frații Pavăl au plecat de jos. Dragoș Pavăl recunoștea într-un inteviu mai vechi faptul că, la începutul carierei, era dezvoltator software, însă primea mai puțini bani decât femeia de serviciu.

Poate că tocmai acest lucru i-a determinat să implice în cultura organizațională a Dedeman un respect foarte mare pentru proprii angajați. Iar acest respect se răsfrânge, bineînțeles, și asupra salariului.

Locuri de muncă Dedeman: Frații Pavăl oferă angajaților salarii de peste 4500 de lei. Iată ce trebuie să faci

Un consilier de vânzări din cadrul Dedeman poate ajunge să câștige un salariu între 4000 și 4700 de lei, însă salariile sunt mari și pentru casieri, pazninic sau specialist resurse umane.

Un consilier de vânzări cu doar un an experiență poate câștiga un salariu net fix de 2400 lei, un bonus de 1000 lei pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

De asemenea, un specialist în resurse umane, angajat full time în București, cu o experiență de 4 ani în domeniu, poate câștiga un salariu fix de 5000 de lei, la care se mai adaugă tichete de masă de 315 lei pe lună, plus un bonus anual de 6000 lei.

Nu în ultimul rând, un agent de securitate angajat full time, cu o experiență de 6 ani, ajunge să câștige un salariu lunar de 3700 lei, tichete de masă de 330 lei pe lună, plus alte bonusuri în valoare total de 1500 lei pe an.