Doamne ferește! Ce a scris presa din SUA despre Bianca Drăgușanu! Cum au descris-o jurnaliștii americani

30 nov. 2020
Doamne ferește! Ce a scris presa din SUA despre Bianca Drăgușanu! Cum au descris-o jurnaliștii americani

Bianca Drăgușanu este celebră nu numai în România, dar mai nou a captat atenția și jurnaliștilor americani. Greu de spus dacă textul dedicat ei este unul pozitiv sau negativ. A fi inclus într-un top al femeilor din plastic nu este chiar o onoare, dar pentru fosta soție a lui Alex Bodi pare un prilej de mare bucurie ori de câte ori îi este menționat numele, mai ales dacă este vorba despre presa de peste ocean.

Bianca Drăgușanu a fost inclusă într-un top al femeilor din plastic, iar descrierea ei sună mult mai bine decât realitatea. Aceasta este numită celebritate și este comparată cu o vulpoaică frumoasă. Despre scandalurile numeroase în care a fost implicată și bătăile încasate de la Alex Bodi nu este nimic menționat.

“Bianca Drăguşanu este o mare celebritate în România. Vedeta TV este, totodată, celebră şi pe reţelele de socializare, datorită aspectului ei fizic. A lucrat şi ca prezentatoare TV, la reality show-ul «Splash – Vedete la apă», şi faptul că se află mereu în faţa camerelor de filmat înseamnă că trebuie să arate mereu perfect. Cu toate că a fost un model de succes şi nu a avut probleme în a obţine angajamente, Bianca a decis să se transforme supunându-se mai multor intervenţii chirurhgicale. În 2009, a pozat în revista Playoby şi arăta ca un cu totul alt om. Uitaţi-vă cum arăta înainte! Ce nas şi ce buze avea! Şi, din câte se pare, şi-a făcut operaţii şi la nivelul bărbiei şi al obrajilor. (…).

După presupusele operaţii estetice, Bianca arată acum ca o vulpoaică frumoasă. Arată mult mai cizelată, sânii sunt mult mai mari şi arată mai încrezătoare în ea. Intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut par bani bine investiţi. Şi chiar dacă pare făcută din plastic, pare bucuroasă de toate schimbările fizice la care şi-a supus trupul”, au scris jurnaliştii americani în urmă cu câteva zile, potrivit CanCan.ro.

Ce reacție a avut Bianca Drăgușanu la textul americanilor

Bianca Drăgușanu a avut și o reacție la acest text, una din care nu se înțelege mare lucru, dar pare extrem de mândră de plastifierea ei și nu o deranjează că astăzi nu mai seamănă deloc cu cea de acum zece ani. Practic nicio bucățică din ea nu a rămas neatins de medicul estetician.

„De când sunt lumea şi pământul femeilor le-a plăcut să fie admirate şi complimentate. Nu este vorba despre narcisism, ci aşa funcţionăm noi, ne încarcă de energie pozitivă. Asta cu nu contează aspectul fizic, ci doar sufletul e una dintre cele mai mari minciuni.

Eu cred că oamenii frumoşi o folosesc să nu pară ei superficiali, iar cei mai puţin frumoşi o folosesc să-şi facă loc în societate. Prin om urât eu înţeleg un om neîngrijit, delăsător cu sine, neatent la haine, la detalii, la igienă. E clar că frumuseţea e o chestiune e interpretare, dar să recunoaştem că atât aspectul exterior cât şi sufletul sunt criterii la fel de importante în alegerea partenerului”, a declarat Bianca Drăguşanu.