Dorian Popa va deveni tătic? Claudia Iosif și-a anunțat deja toți fanii: Sunt doar câteva kilograme

de: Ana Toma
05 apr. 2021
Dorian Popa va deveni tătic? Claudia Iosif și-a anunțat deja toți fanii: Sunt doar câteva kilograme
Dorian Popa și Claudia Iosif

Informație șoc în shiwbiz-ul românesc. Claudia Iosif este înăsărcinată? Va deveni Dorian Popa tătic mai repede decât s-ar fi așteptat? Diva a vorbit cu fanii ei totul despre această chestiune importantă.

Dorian Popa și Claudia Iosif formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc de mai mulți ani, iar toată lumea așteaptă să-i vadă mai repede în fața altarului și de ce nu, în brațe cu un copil.

Claudia Iosif este însărcinată?

Iubita lui Dorian Popa și-a uimit fanii prin intermediul unei sesiuni de ”Q&A- Întrebări și Răspunsuri” pe Instagram”. Claudia Iosif a fost întrebată de un internaut dacă este însărcinată, iar aceste întrebări au cam predominat în story-urile vedetei.

Dacă vă întrebați care a fost răspunsul iubitei lui Dorian Popa, ei bine, aceasta a mărturisit ce se ascunde în spatele kilogramelor acumulate în ultima vreme. Cu alte cuvinte, diva nu este însărcinată, ci doar s-a îngrășat puțin, aproape cinci kilograme.

Totuși, aceasta le-a promis fanilor că va reveni la silueta de dinainte, folosind o dietă foarte strictă.

”Ești însărcinată?”, a întrebat-o un internaut, iar răspunsul divei a fost cât se poate de explicit.

Pentru că sunt rotundă la față? Nu! Sunt cu câteva kilograme în plus pentru că-mi place păpica. Am fost la endocrinolog pentru că m-am gândit că am problemă endocrinologică. Ei nu, e doar mâncărica. Mă mint singură. Dar sunt cinci, șase kilograme. O să le dau jos numai că nici nu am ținut o dietă foarte strictă.

Eu mă rotunjesc foarte repede la față pentru că sunt o bază de om slab și câteva kilograme se văd imediat.” , a fost răspunsul dat de Claudia Iosif.

Dorian Popa nu își dorește să fie tată

Recent, invitat la Cătălin Măruță, Dorian Popa a mărturisit că nu vrea să devină tată prea curând. Artistul a mărturisit că se teme de eșec pentru că responsabilitatea de a avea un copil este foarte mare.

El a mai eliminat toate speculațiile potrivit cărora ar lua steroizi și acesta este motivul pentru care nu are încă un copil.

”Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă de eșec. S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul.

Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau”, a declarat Dorian Popa în podcastul lui Cătălin Măruță.