Dramă uriașă pentru Mirela Vaida! Aceasta a pierdut doi copii. Mărturii din infern

Mirela Vaida

Mirela Vaida, una dintre cele mai iubite prezentatoare din televiziune, mereu pozitivă și cu zâmbetul pe buze, a trăit o adevărată dramă cu ani în urmă.

Aceasta și-a dorit foarte mult copii, însă soarta nu a fost de partea sa ani la rând, vedeta pierzând două sarcini mult dorite. Deși dărâmată pe moment, nu și-a pierdut speranța și iată că se bucură acum de dragostea a trei copii frumoși și sănătoși.

Luptătoare din fire, Mirela Vaida le transmite femeilor care o urmăresc că, din păcate, o viață trăită în orașele în care poluarea este ridicată, împreună cu un stil de viață nesănătos, aduc consecințe nefaste asupra fertilității, însă la fel cum a făcut aceasta, este important să continui să încerci și să nu îți pierzi speranța.

Dramă uriașă pentru Mirela Vaida: Dezvăluiri despre vedeta Antena 1 și pierderea a doi copii

„Eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. Femeile trebuie să înțeleagă că astăzi, din cauza stresului şi a modului de viață, din cauza poluării şi a ceea ce mâncăm, ne luptăm cu o afecțiune numită infertilitate”, a spus Mirela Vaida, într-un interviu acordat revistei VIVA.

Mirela este acum implicată într-unul dintre cele mai iubite proiecte de televiziune, emisiunea Acces Direct, care înregistrează un succes fenomenal, însă se bucură din plin și de viața de mamă, iubind satisfacțiile pe care aceasta le aduce.

Citește și:

Revista Presei