Elena Ionescu, înșelată cu o altă femeie. Drama imensă pe care a retrăit-o: „Nu mai e loc de împăcare”

20 apr. 2021
Elena Ionescu, înșelată cu o altă femeie. Drama imensă pe care a retrăit-o:

Elena Ionescu părea că și-a găsit fericirea în brațele lui Dragoș Stanciu. Cei doi s-au căsătorit și se prezentau ca un cuplu perfect. Doar că în timp ce artista era însărcinată, soțul frecventa și alte femei. Într-un final, fosta câștigătoare de la Survivor România s-a convins că partenerul ei de viață o înșeală.

Iar femeia pentru care Dragoș Stanciu a hotărât în cele din urmă chiar să și divorțeze era chiar o fostă iubită, cea cu care avusese o relație înainte de Elena Ionescu. Deși despărțirea a fost parafată la notar, scandalul nu a lipsit între cei doi. Fosta solistă de la Mandinga a povestit despre drama prin care a trecut.

Salvarea Elenei Ionescu a venit de la Kanal D

Cu un copil mic, aceasta a rămas practic să-l crească singură. Cei de la Kanal D au fost salvarea ei. Inițial rezervă, Elena a ajuns în Republica Dominicană înlocuind o altă Faimoasă. Și în scurt timp a ajuns preferata publicului. A fost propusă pentru eliminare de șase ori, dar salvată de fiecare dată.

Elena Ionescu a câștigat marele trofeu în fața lui Iancu Sterp, iar apoi contractele media au început să curgă. În prezent, ea este protagonista unui reality show cu mămici de pe Antena Stars. Invitată la emisiunea lui Dan Capatos de la același post de televiziunea, ea a spus în ce relații se află acum cu Dragoș Stanciu.

Nu vrea să mai audă de bărbați momentan

Nici nu vrea să audă de împăcare, dar de dragul copilului a ales să aibă o relație civilizată cu fostul soț. Nu-și dorește nici măcat un iubit momentan, deși pretendenți ar fi. Se simte fericită singură, alături de micuțul ei.

„Eu sunt o persoană foarte fermă. Mă bucur că de dragul copilului am ajuns să comunicăm, să avem o relație civilizată. Cel mai inteligent cedează. Asta este premisa după care mă ghidez în viață. Pentru a nu avea niciun fel de sentiment, am convenit să rămânem separați și să ne înțelegem ca niște oameni civilizați.

Nu mai era loc de împăcare. Copilul s-a obișnuit, nu a simțit trecerea că era foarte mic atunci când ne-am despărțit”, a dezvăluit Elena Ionescu, în direct la „Xtra Night Show”, emisiunea lui Dan Capatos.