Scandal imens la Kanal D! Iancu Sterp a spus deja cine va câștiga Survivor România! Când revine Ana Porgras în competiție. Acuzații fără precedent

16 apr. 2021
Scandal imens la Kanal D! Iancu Sterp a spus deja cine va câștiga Survivor România! Când revine Ana Porgras în competiție. Acuzații fără precedent
Iancu Sterp, după ce a câștigat un joc la Survivor România

Iancu Sterp a uluit pe toată lumea când s-a decis să publice un video pe Youtube, în care a lansat o serie de acuzații năucitoare la adresa Kanal D, post care l-a promovat intens și pe el. Fratele său, Culiță Sterp, este concurent la Survivor România și este cotat cu mari șanse de câștig.

Doar că Iancu Sterp spune că jocurile sunt deja făcute, iar cei care decid totul, inclusiv cine iese și cine vine, nu sunt telespectatorii, ci producătorii Kanal D. El a transmis că vrea să spună adevărul, deși este convins că va avea de pierdut din cauza dezvăluirilor pe care le face.

Iancu Sterp a spus și dacă revine Ana Porgras la Survivor România

„Eu cred că producția de la Kanal D face toate cărțile, absolut toate”, a spus Iancu, care a fost finalist în prima ediție a Survivor România și care a pierdut în fața Elenei Ionescu.

Doar ca la scurt timp după publicarea video-ului și a acuzațiilor la adresa postului turc de televiziune, totul a dispărut. Însă jurnaliștii de la Fanatik realizaseră deja un transcript al declarațiilor sale. Totuși trebuie precizat că Iancu nu are nicio dovadă că este real ceea ce susține, însă în mod cert pare supărat că a pierdut prima ediție.

Iancu Sterp și-a început pledoaria prin a spus că l-a deranjat foarte tare eliminarea Anei Porgras, care ar fi survenit doar pentru că așa au dorit producătorii. Astfel s-a creat discordie între concurenți și audiențele au crescut. Totul este făcut pentru audiență, a insistat fratele lui Culiță Sterp.

„M-am enervat destul de tare pentru ceea ce se întâmplă acolo, pentru că se întâmplă foarte multe nedreptăți, despre care voi, oamenii de acasă, nu știți, iar eu nu mai pot să tac (…) E momentul să vă spun exact despre ce este vorba acolo și pe cine merită să fiți supărați pentru nedreptățile de la Survivor. În urma eliminării Anei Porgras, toată țara s-a revoltat. Unii au făcut chiar și o petiție pentru a o aduce înapoi”, a spus Iancu Sterp, care a ținut să le taie speranțele fanilor, care credeau că Ana va revni. El a explicat că un concurent eliminat nu mai poate fi readus în competiție, conform regulamentului de concurs.

Cine decide câștigătorul Survivor România

Acesta a continuat apoi și cu alte declarații bombă.

„Nu trebuie să fiți supărați nici pe Jador că a propus-o, nu trebuie să fiți supărați pe nimeni, decât pe producătorii de la Kanal D. Asta e părerea mea. O mi-i pun pe toți în cap, o să mă pun rău cu toți, dar acesta este adevărul și mereu o să fiu de partea adevărului”, a insistat Iancu.

Acesta a mai transmis și că numărul de voturi pe care concurenții îl primesc este știut doar de producătorii emisiunii. El a vrut să demonstreze că publicul de fapt nici nu contează. Doar că publicul care votează nu este același cu cel care comentează pe facebook. Și de aici probabil vine marea diferență de voturi la final.