Emily Burghelea a mințit?! Adevărul a ieșit la iveală: O făcea doar din milă

emily

Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida în cadrul emisiuni ”Acces Direct” a demisionat în urmă cu câteva zile provocând un scandal de proporții. Se pare însă că motivul lui Emily a fost doar o minciună care acum a ieșit la iveală. 

Asistenta Mirelei Vaida povestea că Vulpița a fost bătută de soțul ei, Viorel Stegaru, iar ea pur și simplu nu mai suportă să mintă și să ascundă o altfel de situație.

Adevărul însă este altul. După controversele create, Vulpița a ajuns în fața detectorului de minciuni. Tânăra a fost întrebată despre presupusele abuzuri fizice la care o supune soțul ei, Viorel.

Concret, Veronica a fost întrebată dacă a avut vreodată vânătăi în urma unor jocuri sau hârjoneli cu soțul său, dacă l-a lovit vreodată pe Viorel sau dacă a fost vreodată bătută de acesta.

Suprinzător, răspunsul Vulpiței la aceste întrebări a fost răspuns „Nu!”, iar poligraful a confirmat acest lucru.

De ce a mințit-o pe Emily Burghelea

Întrebările pentru Vulpiță nu s-au oprit aici. Aceasta a fost întrebată dacă vorbele pe care le aruncă privind bătaia din căsnicie sunt făcut doar ca să atragă milă. Răspunsul ei a fost unul pozitiv, recunoscând astfel că singurul motiv pentru care face astfel de afirmații este pentru a atrage mila publicului și a celor din jurul său.

Odată cu demascarea Vulpiței, Mirela Vaida a ținut să o avertizeze pe aceasta cu privire la lucrurile pe care le face, deoarece ar putea cauza probleme majore pentru unele persoane care sunt nevinovate.

”Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot băga oameni nevinovați în închisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, să nu uităm. (…) Acum îl acuzi pe soțul tău că te lovește. Violența domestică este infracțiune. Cred că e închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Tu poate nu îți dai seama de asta, dar mințind, ca să te acoperi pe tine sau să creezi milă sau să plângi, tu poți să faci rău unor oameni nevinovați”, a spus Mirela Vaida.

Revista Presei