EXCLUSIV. Vedeta din România care-și obligă câinele să mănânce doar plante și legume. Cum arată animalul acum

20 apr. 2021
EXCLUSIV. Vedeta din România care-și obligă câinele să mănânce doar plante și legume. Cum arată animalul acum

În anii ’90 punea bazele uneia dintre cele mai de succes trupe ale momentului împreună cu Lucian Viziru. Doar că visul frumos s-a terminat destul de repede, așa că Andrei Roșu și-a schimbat complet modul de viață. A trecut de la muzică la sport și antreprenoriat, s-a căsătorit, are doi copii și a devenit vegan.

Fostul artist a reușit între timp să intre și în Cartea Recordurilor. El este primul om din lume care a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe toate cele 7 continente. Acesta promovează un stil de viață, pe care el îl consideră sănătos și nu mânăncă niciun produs care are origine animală, nici măcar lapte sau ouă.

Cu ce își hrănește Andrei Roșu câinele

Andrei Roșu este căsătorit și are doi copii, În urmă cu patru ani, și-a luat un minunat câine, rasa Golden Retriever și s-a decis să-l transforme și pe acesta în vegetarian. Așa că Hoka nu are voie carne și până și bobițele cu care este hrănit sunt tot pe bază de legume. Care este motivul pentru care Andrei Roșu a recurs la un asemenea gest este greu de înțeles.

Andrei Roșu, împreună cu Hoka și cei doi copii

Patrupedul pare bine hrănit totuși, dar nu foarte mulțumit atunci când vede bolul cu fierturi de toate felurile, însă cum nu are de ales, mănâncă ce primește. Sportivul îi îndeamnă și pe alții să-și hrănească prietenii cu patru labe la fel și a creat deja o comunitate a câinilor vegani.

Cum arată o fiertură pregătită pentru Hoka

„Ce mananca veganul patruped (in varsta de 4 ani) al familiei noastre? In afara de bobitele din plante fortificate cu tot ce trebuie (si care se gasesc in comert – sunt vreo 10-15 branduri*), ne place sa ii si gatim, din cand in cand…

Iata „fiertura” de azi, facuta de Oana („mama” lui Hoka 🙂): cous-cous, quinoa, linte, morcov, cartof dulce, dovleac, telina si un mix de uleiuri (cocos, in, masline, floarea soarelui). Yummmyyyy!!… si suficiente calorii, proteine, minerale, vitamine si grasimi pentru un alergator de 34 kg, cu o medie zilnica alergata de 15 km 🙂

* Benevo, Royal Canin Vegetarian, Yarrah, Pitti Boris, VeggieDog, Lukullus, V-Dog, Natural Balance, Nature’s Recipe, Halo, AvoDerm, Solo Vegetal, Purina etc.”, a scris Andrei Roșu pe facebook.

El își promovează și marca sa de produse vegane, unele dintre acestea ajungând să se vândă și în supermarketuri. Este vorba despre alimente bazate pe caju în special sub brandul FILGUD.