Fiica criminalului din Onești, de acord cu crimele comise de tatăl său. Dezvăluiri care au lăsat pe toată lumea fără reacție

04 mart. 2021
Fiica criminalului din Onești, de acord cu crimele comise de tatăl său. Dezvăluiri care au lăsat pe toată lumea fără reacție
Una din fiicele criminalului din Onești

Cazul din Onești pare aproape la fel de cutremurător ca cel din Caracal. Oamenii legi nu au reușit să-și facă datoria la timp și doi oameni au murit, chiar sub ochii lor. Gheorghe Moroșan avea patru condamnări la activ și numeroase postări pe rețelele de socializare, în care amenința că-și va face singure dreptate cu arma de foc.

Chiar și așa polițiștii au fost foarte relaxați și le-au spus rudelor celor doi ostatici, venite la fața locului, să se liniștească pentru că nu se va întâmpla nimic. Soția criminalului a fost și ea reținută. Aceasta avea în geantă mai multe coliere similare cu cele cu care au fost legați cei doi muncitori.

Fiica din Germania încearcă să justifice crimele tatălui său

Femeia nu și-a liniștit soțul atunci când Poliția i-a dat telefonul pentru a vorbi cu el, dimpotrivă l-a încurajat și i-a spus să mai rămână în apartament că poate vor primi niște bani în cont. Aceasta fusese acuzată în trecut de furt de firma la care lucra ca gestionar magazine. Ea ar fi extras produse de tital în valoare de 8,3 miliarde de lei. Apartamentul i-a fost confiscat în Justiție tocmai pentru a acoperi o parte din paguba creată.

Fiica criminalului din Onești a povestit la Antena 3 despre episodul evacuării și a încercat să justifice reacțiile părinților săi.

„În 2010 mama mea cu sora mea au fost evacuate din apartament cu arme după ce a intrat peste ea în apartament domnul executor judecătoresc cu jandarmii și le-au forțat să iasă afară din casă punându-i armă la cap surorii mele neavând o hotărâre judecătorească de executare”, a spus una din fiiceale odiosului cuplu din Onești, stabilită în Germania, la  Antena3.

Fiica criminalului din Onești pare a fi de acord cu crimele comise

Femeia a șocat pe toată lumea în momentul în care a spus că îi pare rău că s-a ajuns la o asemenea tragedie, dar pe de altă parte este corect că s-a ajuns aici pentru ca altă dată să se facă dreptate.

„Sunt mamă și o am familie. Îmi pare nespus de rău ce s-a întâmplat cu acele două persoane nevinovate, dar în același moment cred că a trebuit să se ajungă la o asemenea tragedie, pentru a începe câtuși de puțin să se facă dreptate”, a mai spus ea.

Fiica criminalului din Onești nu pare să aibă prea multe remușcări și nici rușine. Ea continuă să ofere argumente pentru această crimă și nu pare deloc afectată că provine dintr-o familie de asasini cu sânge rece.

„În momentul în care să declarat furtul mama mea a fost în audiență în momentul respectiv şi directorul i-a zis: „Îmi pare rău sunteți urmărită de ghinion! Vi se pare un răspuns corect la un manager de întreprindere, nu cred”, a mai declarat ea la Antena 3.