Fiul lui Ștefan Bănică, surprins în ipostaze incediare. Tânărul Radu Ștefan Bănică s-a fotografiat în baie alături de o minoră

01 mai 2021
Fiul lui Ștefan Bănică, surprins în ipostaze incediare. Tânărul Radu Ștefan Bănică s-a fotografiat în baie alături de o minoră
Radu Ștefan Bănică

La doar 19 ani, Radu Ștefan Bănică deja frânge inimi. Tânărul are foarte mare succes la fete și orice fotografie cu el, expusă în mediul online este foarte apreciată. Fiul lui Ștefan Bănică este și foarte talentat. Acesta este concurent în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, iar asta i-a adus un plus de notorietate.

Radu Ștefan Bănică a reușit să impresioneze juriul cu prestațiile lui, dar și pe colegii săi de show, care au avut de fiecare dată numai cuvinte de laudă la adresa lui. Una din întrebările fanelor emisiunii, repetată insistent, este dacă tânărul artist are sau nu iubită. Iar răspunsul se pare că ar fi da.

Are Radu Ștefan Bănică o iubită?

Fiul lui Ștefan Bănică ar trăi o frumoasă poveste de dragoste încă din perioada liceului, cu o colegă care a activa ca top-model. Încă nu se știe exact dacă cei doi mai sunt sau nu împreună, mai ales că acesta vrea să-și țină admiratoarele în suspans. Pe rețelele de socializare, el nu se expune deloc alături de alte tinere.

În trecut, însă lucrurile nu stăteau deloc așa. În anul 2018, Radu Ștefan Bănică s-a fotografiat în baie (probabil baia liceului) alături de o altă adolescentă, care pare foarte captivată de frumusețea partenerului său. Nu se știe dacă cei doi formau un cuplu sau erau simpli amici, însă în mod cert ceva scânteie au existat între ei.

Radu Ștefan Bănică în anul 2018, alături de o colegă. Foto: Facebook

Cine este Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică din relația cu Camelia Constantinescu. Artistul nu s-a căsătorit niciodată cu mama primului său fiu, iar povestea de iubire cu ea a început la scurt timp după divorțul de Mihaela Rădulescu.

După cinci ani, în care cei doi au bifat mai multe împăcări și despărțiri, s-au despărțit definitiv. Camelia Constantinescu și-a refăcut viața, dar nu l-a iertat niciodată pe Ștefan Bănică. Aceasta chiar l-a dat în judecată pentru pensia alimentară a fiului, dar nu prea a avut câștig de cauză.

Cu toate acestea artistul a rămas apropiat de Radu Ștefan, pe care l-a arătat mereu publicului în concerte. Iar contractul cu Antena 1, pentru emisiunea Te cunosc de undeva, probabil i se datorează tot lui. Dar tânărul, care este și student la UNATC în anul 1, se descurcă excelent și este principala atracție a show-ului.