Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

24 apr. 2021
Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică:
Radu Bănică

Radu Ștefan Bănică este noua senzație de la Antena 1. Tânărul de nici 20 de ani face furori în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde a reușit să impresioneze pe toată lumea. Extrem de talentat, acesta a reușit să treacă cu brio și de examenele de la UNATC, unde este student. Tatăl său, Ștefan Bănică Junior este foarte mândru de el și are toate motivele.

Radu Ștefan Bănică l-a interpretat în una din emisiunile trecute pe Bruno Mars și toți colegii lui au rămas surprinși de cât de bine cântă și se mișcă. Andreea Bălan, care este jurat în show a aplaudat și ea prestația tânărului.

Ce a spus Andreea Bălan despre Radu Ștefan Bănică

„Cred că te-ai născut pentru scenă. Ai acea atitudine potrivită pentru scenă. Arăți o relaxare și o dexteritate extraordinară. Îmi place cum te strâmbi ca un artist mare”, i-a spus Andreea Bălan.

Colegii lui de emisiune au urmărit din clulise prestația lui Radu Ștefan Bănică și toți au avut câte ceva de comentat. Însă absolut toți l-au lăudat pe fiul lui Ștefan Bănică, din relația cu Camelia Constantinescu.

Mirela Vaida intervine și ea în discuțiile din cadrul show-ului

„Ia uite-l! E Bănică tot!”, a spus Romică Țociu. Mirela Vaida a intervenit, însă imediat și a punctat că: „Nu, nu e băiatul lui tata, se descurcă foarte bine singur. Duce povara asta că e băiatul lui tata foarte bine. Demonstrează că merită”.

Emilia Popescu a fost singura care l-a criticat pe tânărul artist spunând că a încurcat puțin pașii la coregrafie. Pepe a contrazis-o: „Cum să se încurce, n-a încurcat nimic, mă. S-au încurcat restul. E bombardier băiatul!”.

Emisiunea „Te cunosc de undeva”, prezentată de Cosmin Seleși și Alina Pușcaș se bucură de un succes enorm și a ajuns deja la cel de-al 16-lea sezon. Din distribuție fac parte Pepe, Emilia Popescu, Ana Baniciu, Raluka, Adriana Trandafir, Radu Ștefan Bănică, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Romică Țociu, Mirela Vaida și Cristina Vasiu.