FOTO/ Super jenant! Au apărut poze cu Raluca Pastramă complet goală! Ea i-a trimis fotografiile unui bărbat! Reacția șocantă a lui Pepe

raluca pastrama pepe

Raluca Pastramă și Pepe s-au căsătorit când aceasta avea doar 21 de ani și era deja însărcinată în cinci luni cu prima fetiță. Se întâmpla în aprilie 2012. Tot la acel moment, artistul a aflat de existența a cinci fotografii cu soția lui, în care aceasta era complet goală. Pozele fuseseră trimise chiar de ea unui bărbat, mai exact fostului iubit.

„Ştiam de pozele astea de mult! Avea 17 ani şi nu e nimic scandalos în ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară. E o fată gravidă foarte cuminte. S-au încercat fel şi fel de acuze. Eu am aflat de această manevră acum trei săptămâni, probabil ei au copt-o acum două luni”, spunea Pepe pentru cei de la Antena1 în anul 2012.

Dar se pare că Raluca nu este chiar atât de inocentă precum spunea artistul întrucât opt ani mai târziu a recidivat.

Tot presa a vorbit despre o idilă pe care aceasta ar avea-o cu un cetățean arab, cu care a și mers la munte, pe ascuns de soțul său. Despre ce au făcut cei doi acolo împreună s-a vorbit mult, dar momentan s-a scris puțin.

Reacția lui Pepe la pozele nud ale Ralucăi Pastramă

Cert este că Pepe a aflat și și-a ieșit din fire. De aici, doar un pas până la un scandal monstru care s-a lăsat cu acuzații de violență domestică și ordin de protecție. Între timp, Raluca Pastramă și-a retras plângerea, dar circul este departe de a fi încheiat.

“Eu am cunoscut-o pe Raluca în iulie. Ea face 21 azi. Eu nu cred că un om până la 20 de ani nu a mai avut vreo relaţie. Eu, după trei luni cât timp am vorbit cu ea, am constatat că e virgină. Acel prieten al ei, cu care a stat câteva luni, a fost cu ea acum 2 ani şi ceva. Ea şi-a făcut nişte fotografii singură în oglindă. Ea nu a postat aceste fotografii nicăieri şi nici nu le-a trimis celui care pretinde că le are”, mai spunea Pepe în anul 2012.

Citește și:

Revista Presei