FOTO/Totul a ieșit la iveală: Prima reacție a bărbatului cu care Raluca Pastramă ar fi avut o relație extraconjugală. Pepe, extrem de furios

pepe raluca pastrama

Pepe și Raluca Pastramă au ales să se despartă și chiar dacă, public, nu au oferit prea multe detalii cu privire la motivele care stau în spatele divorțului, iată că, ușor-ușor, au început să apară informații despre o presupusă relație extraconjugală a Ralucăi.

După ce ziarele au început să scrie despre bărbatul misterios și relația sa cu Raluca Pastramă, acesta a făcut un gest extrem de interpretabil pe rețelele de socializare. Mai exact, acesta a postat un selfie, la care a adăugat și un emoji cu degetul arătător la gură, dând naștere și mai multor speculații despre relația sa cu Raluca Pastramă.

 

Vinovat pentru ordinul de restricție primit de Pepe față de Raluca Pastramă

Pepe îl consideră pe acest bărbat vinovat de ordinul de restricție pe care l-a primit față de Raluca Pastramă. Potrivit acestuia, cearta dintre el și Raluca Pastramă ar fi început tocmai de la o întrebare legată de bărbatul respectiv.

„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta, în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov, în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens.

La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene. (…)Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a povestit Pepe, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și:

Revista Presei