Fulgy de la Clejani a fost arestat. Momente de groază, după ce un bărbat s-a prăbușit inconștient

14 mai 2021
Fulgy de la Clejani a fost arestat. Momente de groază, după ce un bărbat s-a prăbușit inconștient

Flugy de Clejani sau Manole Dan Constantin Fulgeraș, pe numele său real are doar 24 de ani, dar a trecut deja prin multe. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani a avut mari probleme cu drogurile în trecut și are și dosare penale din acest motiv. În plus, el a fost implicat în multe scandaluri care i-au adus probleme cu oamenii legii.

Fulgy de la Clejani spune, însă că acum s-a făcut băiat cuminte și evită să mai iasă în oraș pentru a nu se înconjura din nou de oameni nepotriviți. El lucrează la un proiect propriu pe Youtube și face mult sport. Asta îl ajută să se țină departe de probleme.

Fulgy a fost arestat în Thailanda

Puțin știu, însă că Fulgy a ajuns la închisoare în Thailanda, când se afla în vacanță, după ce a lovit un taximetrist. Bărbatul a leșinat, iar tânărul a petrecut 10 ore în arest. Cum banii le rezolvă mereu pe toate, el a plătit 15.000 de euro și a scăpat de problemele cu legea. Așa și-a recuperat și pașaportul.

„Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute și-a acoperit aparatul și în loc de 10 euro cât era cursa mi-a cerut 200-300 de euro. M-a închis în mașină, iar eu cu persoana cu care eram am rămas blocați. El s-a dus la recepție și țipa că nu-i plătim. Eu am deschis blocajul și m-am dus peste el. Țipa, țipa, țipa. La un moment dat nu am mai rezistat, pentru că a ridicat tonul și s-a dat spre mine. I-am dat mare palmă și a leșinat, 5 secunde nu a fost conștient”, a povestit Fulgy, pentru un post de televiziune.

Și Margherita de la Clejani a avut probleme cu legea

A urmat evident arestul. Tânărul a stat 10 ore într-o secție de Poliție din Thailanda, dar totul s-a terminat cu bine. Totuși amintirea este una de coșmar. Chiar dacă a scăpat în cele din urmă teafăr, ar fi putut întâmpina multe dificultăți.

Fulgy le-a creat multe probleme părinților, dar aceștia i-au venit mereu în ajutor. Și Margherita, sora lui, a avut grave probleme cu drogurile. Aceasta are un dosar penal și speră să scape de probleme tot cu ajutorul tatălui său, care a încercat să o protejeze de fiecare dată. Totuși artista ar avea nevoie de o lecție pentru a se liniști.

A băut apă din același pahar cu încă 10 oameni

„Panică recepționera, panică persoana respectivă. Le-am zis să se liniștească, pentru că nu mai fac nimic mai rău de atât. Omul s-a dus la Poliție și mi-a făcut plângere. El a zis că necesită spitalizare. Calvar câteva zile. Am stat arestat 10 ore în secție. Am băut apă din același pahar cu toată lumea. Am văzut oameni în lanțuri, am zis că gata… intru la pușcărie.

Stai arestat 8 ore, după aceea te trimite la hotel. Am luat pastile să dorm, că îmi venea să mă întorc pe jos în România. Pașaportul meu era la ei, iar omul acela mi-a zis că mă duc la pușcărie. Am avut noroc că am dat de un șofer de acolo care m-a ajutat. (…) Mi-a dat pașaportul înapoi și am plătit 15.000 de euro cash, iar el mi-a dat o hârtie ca și cum am plătit o amendă, a mai dezvăluit băiatul Clejanilor.