Gabi Bădălău a luat-o razna! Bianda Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună. Ce s-a întâmplat în trioul amoros

de: Ana Toma
18 apr. 2021
Gabi Bădălău a luat-o razna! Bianda Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună. Ce s-a întâmplat în trioul amoros

Cuplul Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este unul dintre cele mai controversate din lumea mondenă. Cei doi s-au despărțit de mai multe ori, s-au împăcat de atâtea ori, blondina a fost inclusiv desfigurată, însă viața îi aduce din nou împreună.

După ce s-a despărțit de rusoaica Daria Radianova, Alex Bodi a decis să se întoarcă la cealaltă iubire, adică la Bianca Drăgușanu, iar afaceristul ar fi făcut deja pași mari pentru a intra din nou în grațiile blondinei.

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu

Surse citate de Fanatik.ro au mărturisit că Alex Bodi i-ar fi trimis deja vedetei un buchet cu 101 trandafiri, pe care aceasta l-a postat inclusiv pe Instagram. Surprinzător este faptul că, la doar câteva minute după ce a publicat imaginea, Bianca Drăgușanu a și șters-o, semn că Gabi Bădălău n-ar fi trebuit să vadă asta.

Acest lucru a fost confirmat și de sursele citate, care susțin că poza a fost ștearsă după ce actualul iubit al blondinei a văzut-o în timp ce se afla la munte cu soția sa, Claudia Pătrășcanu, dar și cu copiii săi.

Se pare că motivul pentru care Bianca a dat „delete” la poze este gelozia lui Gabi Bădălău.

”Gabi a înnebunit când a văzut! El a fost plecat la munte, cu Claudia Pătrășcanu și copiii, și când a văzut că Bianca deja primește flori de la altul a făcut mare scandal. Dacă nu erau de la Bodi, Bianca nu le ștergea”, au mărturisit surse din anturajul celor doi.

Bianca Drăgușanu, desfigurată de Alex Bodi

Mai mult de atât, Alex Bodi este singurul care i-a dat blondinei mereu 101 trandafiri albi și roz, așa că imaginea nu poate fi o pură coincidență.

”Fiecare bărbat are stilul lui de a oferi flori și de a se da de gol, așa și cu Alex Bodi. Mereu i-a dat Biancăi 101 trandafiri albi și roz pudrat”, au mai adăugat sursele citate.

Amintim că relația controversată dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a ajuns într-un punct critic, atunci când vedeta a făcut public faptul că a fost agresată fizic. Motivul pentru care fostul ei soț s-a enervat atât de rău l-ar fi reprezentat mai multe imagini cu infidelități descoperite pe telefonul acesteia.

Cu alte cuvinte, Bodi i-a verificatul telefonul blondinei, în care a găsit imagini cu afaceristul turc care ar fi ajutat-o în achiziția unor blănuri. Cum a văzut imaginile, scandalul a degenerat transformându-se într-o adevărată luptă, au precizat surse pentru cancan.ro.