Gabi Bădălău, acuzat la DIICOT de trafic de droguri și proxenetism. Reacția tatălui său, Niculae Bădălău, vicepreședintele Curții de Conturi

05 mart. 2021
Gabi Bădălău, acuzat la DIICOT de trafic de droguri și proxenetism. Reacția tatălui său, Niculae Bădălău, vicepreședintele Curții de Conturi
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcani pe vremea când erau fericiți împreună

Povestea divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare una fără sfârșit. Cei doi au fost împreună mai bine de șapte ani, iar din mariajul lor au rezultat și doi copii. Deși păreau că se înțeleg bine, în cuplu scandalurile erau la ordinea zilei, iar într-un acces de furie, fiul lui Niculae Bădălău, lider marcant al PSD și vicepreședinte al Curții de Conturi și-a dat soția afară din casă.

Din acel moment a izbucnit un adevărat război între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, care se judecă la Tribunal pentru custudia celor doi copii, dar și pentru bani. Artistei i s-ar fi oferit recent 150.000 de euro pentru a renunța la proces, dar aceasta a refuzat, spunând că vrea să decidă instanța ce merită după această căsnicie.

Claudia Pătrășcanu a depus plângere la DIICOT împotriva soțului său

La ultimul termen din proces, Gabi Bădălău a aflat că soția sa a făcut plângere penală la DIICOT în anul 2020 pentru trafic de droguri și proxenetism. Acesta a fost profund marcat de aflarea veștii, dar cel care s-a înfuriat cel mai tare a fost Niculae Bădălău, care se pregătește acum să depună și el o plângere contra norei sale, au dezvăluit surse pentru Voxbiz.ro.

”Ce am reținut eu din ședință? A cerut cerere exclusivă de creștere a copiilor, culpă exclusivă, adică că a divorțat din vina mea exclusivă și am aflat că mi-a făcut o plângere la DIICOT pentru proxenetism și trafic de draguri în 2020. Sunt foarte obosit”, a spus Gabi Bădălău imediat ce a părăsot sala de judecată.

Gabi Bădălău susține că-i dă bani mulți Claudiei Pătrășcanu

Tânărul dorește și el acum custodia exclusivă a copiilor și susține că le-ar fi mult mai bine lângă familia lui. Deși acesta este implicat într-o poveste amoroasă tumultoasă cu Bianca Drăgușanu, continuă să insiste că are grijă de cei doi băieți pe care-i are cu Claudia Pătrășcanu.

”Am depus și chitanțe din care reiese cămă implic în creșterea și educația copiilor. Claudia spune permanent instanței că nu mă implic în creșterea copiilor financiar și că nu o ajut, dat fiind faptul că eu îi depun ei bani regulat în contul ei bancar și am depus niște chitanțe care reies banii pe care îi trimit lunar către ea”, a declarat Bădălău la ”Xtra Night Show”, emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena Stars