Gabriela Cristea, umilită în direct: „Este foarte rea și grasă”! Dezvăluirile care au șocat pe toată lumea

18 mart. 2021
Gabriela Cristea, umilită în direct:
Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda

Gabriela Cristea este din nou protagonista unui episod neplăcut. Deși aceasta nu a deranjat pe nimeni cu nimic în ultima perioadă, s-a trezit, fără să vrea în mijlocul unui circ mediatic. Invitată la Pro Tv, Maria Constantin a răspuns provocărilor lui Cătălin Măruță la rubrica „Spune tot sau îți ia gura foc”.

Aceasta a fost întrebată ce părere are despre Gabriela Cristea, iar răspunsul a fost unul de-a dreptul șocant. Deși a susținut că nu a cunoscut-o personal, nu a ezistat să expună public opinia fostului soț, Marcel Toader, decedat între timp, în urma unui atac de cord, la doar 53 de ani. Declarația a fost una umilitoarea pentru Gabriela Cristea.

Declarația Mariei Constantin a uluit pe toată lumea

„Ea a devenit a cincea soție. Eu am fost a șasea. Deja și-a dat lumea seama despre cine este vorba. Are probleme cu greutatea din câte am văzut. Nu am văzut-o personal, nu o cunosc. Se spune că este o femeie foarte rea. E supraponderală.

Fostul soț mi-a spus că este rea, din păcate el nu mai este. Am văzut niște filmări recente, am văzut că s-a îngrășat, nu este de judecat, are doi copii deja”, a fost declarația Mariei Constantin de la Pro TV, care a făcut turul presei.

Gabriela Cristea nu a dorit inițial să aibă o reacție pe subiect, dar în cele din urmă a decis să-i răspundă lui Dan Capatos, la Antena Stars, într-o manieră cât se poate de elegantă, deși ea a fost profund jignită.

Reacția Gabrielei Cristea

„Mă interesează atât de puțin încât….Nu am avut curiozitatea să ascult, nu am avut răbdarea și nici timpul necesar. Nu este nici prima, și nici ultima care o să mai facă treaba asta. Noi avem alte preocupări. Noi avem o viață mișto. Este departe de mine. Este o chestie de trecut, nici nu mai țin minte că mi s-a întâmplat așa ceva în viața asta. Nu mă mai sperie treaba asta. Eu nici nu o cunosc pe doamna. Nu mi-am permis niciodată să spun ceva urât la adresa cuiva”, a fost reacția Gabrielei Cristea la „Xtra Night Show”.

Vedeta este căsătorită de ani buni cu Tavi Clonda, pe care l-a cunoscut la Kanal D. Acesta cânta cu trupa sa în cadrul emisiunii moderate de ea. Cei doi s-au îndrăgostit și la scurt timp s-au și cununat. Acum au împreună și două fetițe, care le ocupă mare parte din timp.