Probleme mari pentru Gabriela Cristea! Este obligată să se prezinte la instanța de judecată

11 mart. 2021
Probleme mari pentru Gabriela Cristea! Este obligată să se prezinte la instanța de judecată
Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda

Gabriela Cristea a fost una dintre cele mai în vogă prezentatoare, în perioada în care aceasta prezenta o emisiune matrimonială la Kanal D. Pentru că a dorit mai mulți bani de la postul turc de televiziune și de la casa de producție care se ocupa de producția show-ului, aceasta s-a văzut că rămâne fără job.

Mirela Vaida a fost cea care a înlocuit-o la momentul respectiv, iar o bună perioadă de timp, e a rămas fără contracte. La acel moment era căsătorită cu Marcel Toader, decedat între timp. După divorțul de omul de afaceri, Gabriela Cristea a revenit la Kanal D, unde prezenta tot o emisiune în care încerca să-și ajute oamenii să-și găsească jumătatea.

Recăsătorită cu cântărețul Tavi Clonda, aceasta a rămas însărcinată și a plecat în concediu de maternitate. Kanal D a înlocuit-o cu Bianca Drăgușanu și într-un final s-a trezit că rămâne și fără acest post. La scurt timp, ea a reușit să semneze cu Antena Stars, dar acum este din nou liberă de contract.

Gabriela Cristea, executată silit de ANAF

Gabriela Cristea încearcă să acopere lipsa de pe micile ecrane prin vlogg-uri și postări pe rețelele de socializare. Imaginea ei îi aduce încă venituri consistente. Dar acum are o nouă problemă. ANAF o execută silită pentru datoriile restante la una dintre firmele sale.

„Societatea ”Clonda Doina-Gabriela”, cu sediul în sectorul 1, a fost somată în data de 19 ianuarie 2021 de către Agenția Națională de Administrare Fiscală să achite ”debite datorate bugetului general consolidat al statului” în cel mult 15 zile de la data primirii somației. În caz contrar, ANAF-ul poate trece la executarea silită a debitorului. De la 1 martie 2021, mai multe firme din România s-au trezit cu conturile blocate pentru că nu au reușit să-și achite obligațiile față de stat pentru anul 2020″, scriu jurnaliștii de la Wowbiz.

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea mai are o problemă pe cap. Ea trebuie să se prezinte la instanța de judecată în procesul pe care i l-a intentat fostului său soț, Marcel Toader, pe care l-a acuzat că i-a extras din conturile firmei sale sute de mii de euro. Lichidatorul judiciar va fi cel care va încerca să regleze lucrurile, însă se știe că omul de afaceri, care a murit în urma unui infarct, era falit.