Gata cu marea iubire? George Burcea și-a făcut bagajele și a părăsit casa Vivianei Sposub. Ce s-a întâmplat între cei doi

27 nov. 2020
Gata cu marea iubire? George Burcea și-a făcut bagajele și a părăsit casa Vivianei Sposub. Ce s-a întâmplat între cei doi
Viviana Sposub și George Burcea au o relație amoroasă încă de când erau concurenți în Ferma

După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea și-a găsit repede alinarea în brațele frumoasei Viviana Sposub, alături de care s-a mutat la scurt timp după oficializarea relației.

În prezent însă, George Burcea a decis să se mute înapoi, alături de bunul său prieten, Iulian Burciu.

S-a răcit relația dintre George Burcea și Viviana Sposub?

Potrivit actorului, acesta a locuti împreună cu Viviana Sposub doar câtă vreme au fost amandoi infectați cu coronavirus. Astfel, actorul a rămas acasă la iubita lui, pentru a nu risca să îl infecteze pe bunul său prieten, Iulian Burciu.

„În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infectă și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc. Pe nașul Zhenon (actorul Iulian Burciu, n.r.) îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu”, a spus Burcea, potrivit click.ro.

Acum, că cei doi au scăpat de COVID-19, George Burcea și-a făcut bagajul și s-a întors acasă.

Viviana nu pare prea grăbită pentru a se muta definitiv cu persoana iubită, susținând că stă de puțin timp singură și că vrea să se bucure de această perioadă.

„Nu am locuit niciodată cu un bărbat și mă sperie de mor gândul ăsta! Deși am avut relații serioase, am amânat acest moment până când nu a mai fost necesar. Până nu de mult, am locuit cu două prietene foarte bune și ne-am bucurat de viața de studente. Chiar înainte de „Ferma m-am mutat singură, așa că vreau să mă bucur de etapa asta. Eu cu mine sunt cel mai bine, dar nu mă supăr dacă mai primesc și o vizită din când în când.”, a dezvăluit Viviana, pentru revista VIVA.