George Burcea, lovitură devastatoare pentru Andreea Bălan! Este cea mai mare umilință de până acum. Dezvăluri din intimitatea relației

andreea-balan-burcea

George Burcea pare mai fericit ca niciodată în brațele Vivianei Sposub. Divorțul de Andreea Bălan l-a făcut celebru și i-a băgat și mulți bani în cont. Înainte de scandal, acesta trăia practic din banii soției, dar acum este în sfârșit pe picioarele sale. Conform mai multor surse media, numai contractul cu Pro Tv de la Ferma i-ar fi adus 20.000 de euro, o sumă la care nici nu visa înainte de spectacolul divorțului.

Circul din mass media i-a ridica popularitatea și Andreei Bălan în ultima perioadă, iar George Burcea o acuză că din acest motiv artista ar dori să întindă divorțul pe ani buni. Acesta a declarat în mai multe rânduri și că nu este lăsat să-și vadă fetițele de care îi este foarte dor.

Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină. Fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns. Am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat. Nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău,” a declarat actorul pentru CanCan.ro, după ce Andreea a fost internată în spital pentru abcesul abdominal pe care l-a avut.

George Burcea o umilește din nou pe Andreea Bălan

George Burcea nu ezită să o umilească pe Andreea Bălan și să o facă de râs cu fiecare ocazie. Optând mereu pentru rolul de victimă, el spune practic că încă soția lui vrea să-l distrugă doar pentru că el a decis să o părăsească și că apelează la tot feluld e tertipuri folosindu-se de cele două fetițe ale lor, pe care el le iubește enorm.

Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.

Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos. Şi cel mai important lucru e să terminăm odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri.

În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez. Ea își dorește cu disperare să-mi ia custodia totală”, a spus Burcea, pentru Ok Magazine.

Citește și:

Revista Presei