Greu de recunoscut! Cum arăta Mihai Gâdea înainte să ajungă celebru? Ce studii are și cu ce s-a ocupat înainte să devină vedetă tv

18 apr. 2021
Greu de recunoscut! Cum arăta Mihai Gâdea înainte să ajungă celebru? Ce studii are și cu ce s-a ocupat înainte să devină vedetă tv
Mihai Gâdea se află la conducerea Antena 3 încă de la înființarea televiziunii, din 2010

Mihai Gâdea este astăzi unul dintre cei mai influenți lideri de opinie din România. De mai bine de 11 ani este directorul general al televiziunii Antena 3, dar ascensiunea lui în mass media a început la Realitatea Tv. De acolo, patronul Antenelor, Dan Voiculescu l-a cooptat în echipa lui și a explorat potențialul pe care acesta îl avea.

Mihai Gâdea nu are studii în Jurnalism. El a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă, urmându-și tatăl care este și el tot pastor. Cu un vizibil talent orator, el a reușit să-și clădească o imagine foarte puternică și să influențeze foarte mult populația prin intermediul emisiunilor sale. Dezvăluirile pe care le-a făcut la Sinteza Zilei au demis miniștri sau au promovat nume importante pe scena politică.

Cu ce se ocupa Mihai Gâdea înainte să devină celebru

Înainte să ajungă în lumea televiziunii, Mihai Gâdea ținea predici extrem de captivante către credincioși. Asta probabil l-a ajutat ca mai târziu să devină unul dintre cei mai influenți realizatori TV pe care i-a avut România vreodată.

Mihai Gâdea, în urmă cu 20 de ani, înainte să devină celebru. Foto: captură Youtube

Iubit de unii și criticat de alții, Mihai Gâdea continuă să fie lider de audiență cu emisiunea sa și să atragă un public numeros în fața micilor ecrane. Nu o dată a fost acuzat că influențează negativ românii, care aleg să nu se vaccineze sau care optează pentru tratament neomologate, care mai târziu se lasă cu consecințe nefaste.

Mihai Gâdea, acuzat că aduce conspiraționiști la emisiunea sa

Cu toate acestea, Mihai Gâdea a încercat să se poziționeze de fiecare dată central, pentru a lăsa liberul arbitru să decidă pentru telespectatori. Dar invitații pe care-i aduce de multe ori în platou pot fi plasați în zona conspirațională, iar impactul poate fi devastator.

Astăzi, autoritățile române sunt îngrijorate pentru că din ce în ce mai mulți români refuză vaccinarea. Deși vaccinul Astra Zeneca este la liber și se poate veni și fără programare, în centrele de vaccinare bate vântul. În timp ce în alte țări începe să se renunțe la mască și s-a accelerat imunizare, în România au început să apară problemele pentru că oamenii nu mai vor să se vaccineze, alegând să aibă mai multă încredere în medicamente care afectează enorm ficatul, cum ar fi Ivermectina.