Plângere penală împotriva lui Mircea Badea. Realizatorul Antena 3 chemat la Poliție să dea explicații pentru fapta sa. Mihai Gâdea a rămas mască

16 mart. 2021
Plângere penală împotriva lui Mircea Badea. Realizatorul Antena 3 chemat la Poliție să dea explicații pentru fapta sa. Mihai Gâdea a rămas mască
Mihai Gâdea și Mircea Badea sunt prieteni de peste 20 de ani

Mircea Badea tratează cu mult umor o situație delicată în care se află în aceste zile. Acesta a fost chemat la Poliție pentru a da explicații într-un dosar, în care este acuzat de instigare împotriva unui procuror. Într-una din emisiunile sale, acesta a vorbit în stilul caracteristic despre un magistrat, iar acesta i-a depus plângere penală.

Ajunsă la București, aceasta a fost respinsă, însă procurorul nu s-a lăsat și a depus contestație la soluția de clasare și a avut câștig de cauză. Acum polițiștii anchetează fapta, iar Mircea Badea este obligat să meragă la Poliție. Realizatorul Antena 3 a spus că sigur acum se va infecta cu noul virus, în contextul în care cu siguranță va fi obligat să stea minim o oră față în față cu oamenii legii pentru a le răspunde la întrebări.

„Onorata instanță a decis că trebuie să mă duc să dau miercuri cu subsemnatul la miliție. (…) Justiția din România are treabă multă. A rezolvat cu pedofilii, cu violatorii, cu tot”, a fost declarația surprinzătoare a lui Mircea Badea de luni seară, în timpul pasei dintre el și Mihai Gâdea, care nu știa nimic despre subiect și a vrut să afle mai multe detalii.

Cine i-a depus plângere penală lui Mircea Bade?

„Dar care e treaba?”, l-a întrebat realizatorul Sinteza Zilei.

„Un procuror din Brașov mi-a făcut o plângere penală. Asta e mișto, când procurorii fac plângeri penale, adică eu sunt de mult la next level (n.r. nivelul următor). Deci, mi-a făcut plângere penală că am incitat. S-a clasat. A făcut plângere împotriva soluției de neîncepere a urmăririi penale și o onorată instanță a zis că nu s-au administrat probele”, i-a explicat Mircea Badea lui Mihai Gâdea.

Pe rețelele de socializare acesta nu a abordat încă subiectul, dar este posibil să povestească în curând despre experiența lui la Poliție. Mircea Badea a mai avut procese și în trecut și încă mai are unele pe rol, însă de data aceasta se confruntă cu unul penal.