Mihai Gâdea a apărut alături de Flavia Groșan la Colegiul Medicilor. Doctorița minune a fost audiată timp de o oră: ce s-a întâmplat

22 mart. 2021
Mihai Gâdea a apărut alături de Flavia Groșan la Colegiul Medicilor. Doctorița minune a fost audiată timp de o oră: ce s-a întâmplat
Mihai Gâdea o îmbrățișează pe Flavia Groșan

Flavia Groșan trăiește o adevărată perioadă de glorie. Notorietatea ei a atins cote maxime peste noapte, iar oamenii îi scandează numele pe stradă și se organizează în grupuri de suport pe rețelele de socializare pentru a-i fi alături. Astăzi doctorița minune a fost chemată la Colegiul Medicilor pentru a da explicații cu privire la declarațiile sale controversate.

Flavia Groșan a spus că a reușit să vindece peste 1000 de oameni de coronaviris folosind un tratament ieftin, care costă sub 100 RON. Medicul a precizat că scopul ei a fost ca pacienții săi să nu ajungă la spital, la masca de oxigen pentru că de acolo mai scapă doar cine poate. Mihai Gâdea a așteptat-o personal, după audieri și a îmbrățișat-o, în aplauzele susținătorilor.

De ce este acuzată Flavia Groșan

Flavia Groşan a ajuns astăzi la Colegiul Medicilor, după ce un medic din București a depus o plângere împotriva sa. Doctorița din Oradea este acuzată că a încălcat un articol din Statulul deontologic medical în momentul în care aceasta a criticat tratamentele care sunt folosite în întreaga lume.

”Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie.

Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu”,  a declarat Dr. Flavia Groșan.

Ce s-a întâmplat la Colegiul Medicilor

La ieșirea de la audieri, aceasta părea epuizată și abia a reușit să le mulțumească oamenilor care au așteptat-o cu flori. A fost impresionată de apariția lui Mihai Gâdea, iar apoi ea le-a transmis că va fi alături de ei și că va merge înainte cu ceea ce a început. Apoi a urcat în mașină și a plecat. Aceasta nu a spus la ce concluzie au ajuns cei care au audiat-o.

Înainte să intre la Colegiul Medicilor ea declarase că se uită în urmă și nu-i este deloc rușine cu ceea ce a făcut.

UPDATE! Comisia de Etică din Colegiul Medicilor Bihor a decis, luni, că nu este vorba de malpraxis în cazul doctoriţei Flavia Groşan și că aceasta poate profesa în continuare, mai ales că niciun pacient nu i-a depus vreo plângere.

Dacă, însă aceasta va mai continua cu declaraţiile similare cu cele expuse până acum în spaţiul public, atunci va interveni Comisia de Disciplină şi va face o anchetă în acest caz.