Horoscop Lidia Fecioru. Zodiile care își pierd rapid energia: Boala nu alege, lovește acolo

Lidia Fecioru

Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Cei doi specialiști au vorbit despre modul în care fiecare semn zodiacal influențează starea de energie a unei persoane, dar și cum ne putem recăpăta toate puterile dacă avem o abordare corectă.

”Boala nu alege, lovește acolo unde există imunitate slăbită. Există oameni care mănâncă carne doar o dată pe lună. Uităm de lucrurile elementare, care asigură supraviețuirea. Toată lumea ne ceartă, suntem acuzați dar oamenii sunt conștienți. Nu ne întreabă nimeni de ce avem nevoie”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3, referindu-se la situația cauzată de pandemie în întreaga țară.

”E bine să ne ferim de oamenii negativiști care mută polul de putere în curtea lor”, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Cum ne afectează zodia nivelul de energie

Berbecii așteaptă ca ceilalți să le spună cine sunt, deși ei se știu ambițioși. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt dedicați câștigului și nu au nevoie de ceilalți să le spună unde sunt. Ei trebuie să evite neaveniții care vin să vă dea sfaturi pentru că știu mai bine ce aveți de făcut.

Nativul din Taur este în esență muncitor și răbdător. Taurii știu să abordeze problemele vieții și să ajungă la scopul propus. Când ajungeți la capătul puterilor, simțiți nevoia să răbufniți, însă e un lucru bun să vă eliberați. Spuneți lucrurilor pe nume atunci când paharul se umple și nu îi menajați pe cei care vă strică confortul spiritual sau pe cel material. Taurilor le este recomandat să se înfurie la modul direct, diplomația nu este apanajul acestor nativi.

Nativii din Gemeni, pe de altă parte, se lasă prea ușor influențați și greșesc foarte repede căzând în plasa vampirilor energetici. Este recomandat să își gestioneze abilitățile pentru a nu acționa la îndemnul vampirilor energetici. Fiind o zodie dublă, gemenii iau câte ceva de la toate persoanele pe care le întâlnesc. Fiind teribiliști, o caută cu lumânarea. Încercați să fiți fermi și nu vă lăsați influențați, sunteți o zodie mai inteligentă.

La Raci, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Ei sunt sensibili și își asumă toate greșelile celor din jur. Ei sunt vinovatul de serviciu, pentru că au tendința de a se învinovății. Dacă cineva accentuează aceste stări, racilor li se inoculează aceste stări, fiind ușor de impresionat cu astfel de tertipuri. Renunțați să vă autoînvinovățiți, nu îi mai acceptați pe cei care se plâng în fața voastră și încercați să vă stabiliți un nivel energetic constant. Dacă vrei să destabilizezi un Rac îi spui câteva lucruri rele sau îl pui în fața unei dileme.

O zodie puternică

Leii sunt una dintre cele mai puternice zodii și așteaptă acceptarea și recunoașterea celor din jur. Leul iubește să strălucească și are nevoie de termene de comparație, mai ales de superlative. Leii strălucesc și în întuneric pentru că în tot ceea ce fac au doza de altruism necesară, astfel că nu se lasă influențați de cei din jur. Nu încercați să fiți periați pentru că persoanele care fac acest lucru, sigur au intenții rele. Vedetismul din voi ar putea ieși în față, iar laturile negative ar fi mai pregnante. Leii sunt artiști, cântăreți, dar au și tendința de a se vicia ușor. Leii născuți pe 7 august sunt total atipici pentru că sunt introvertiți și preferă să stea în umbră.

Fecioara pe de altă parte este tipicară, meticuloasă, are darul oratoriei, și are o comunicare bună și persuasivă. Sunteți magnetici și aveți calități extraordinare, mai ales femeile. Țineți-vă urechile astupate atunci când cineva vă laudă. Vă deschideți mult prea ușor, așa că trebuie să vă gândiți de două ori atunci când vă puneți sufletul pe tavă. Sunteți critici

Nativii zodiei Balanță sunt prea meticuloși în detalii și uneori se pierd printre ele, consumând timp și resurse. Balanțele trăiesc cu imprecia că toată lumea are ceva cu ele și sunt foarte aprige la mânie.

Nativii din Scorpion păstrează amprenta trecutului și rămân ușor cu traume. Dacă au fost trădați, le va fi facil să se răzbune, dar sunt răbdători și așteaptă momentul prielnic. Sunt nativi foarte afectuoși, dar devin ranchiunoși. Nu acceptă minciunile care provoacă pagube. Un scorpion care nu-și poate înțepa dușmanul, se înțeapă singur.

O zodie bârfitoare 

Săgetătorii sunt minunați, dar au tendința să stea de vorbă cu oamenii care le fac rău și au interese nocive sau îi bârfesc. Ei consideră că toată lumea este bună și nu au tăria de caracter să elimine oamenii care îi sapă. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să aibă putere și să își depășească limitele, chiar dacă le este greu.  Acești nativi patronați de Jupiter trăiesc cu impresia că îi pot face pe oameni mai buni, însă de cele mai multe ori se înșală.

Capricorii spre deosebire de alte semne zodiacale, sunt una dintre cele mai determinate zodii care își asumă toate riscurile și muncesc enorm pentru a-și împlini visurile. Din dorința de a ajunge unde ăși doresc, se concentrează prea mult pe destinație și își pierd energia extrem de mult. Pentru ei, refacerea este bucuria realizării. Se spune despre ei, că din cauza copacilor, nu mai văd pădurea, pierd esențialul. Când își dau seama că aleargă fără oprire, este recomandat să ia o pauză și să se detașeze pentru a-și stabili mișcările viitoare.

Vărsătorii sunt foarte umani, implicați în acțiuni caritabile, însă se simt dezamăgiți atunci când nu primesc recunoașterea pe care o așteaptă. Acești nativi aleg zone în care nu reușesc și riscă să facă mai mult rău decât bine. Sunt momente în viață când lucrurile nedrepte trebuie lăsate așa cum sunt chiar dacă sunt dureroase. Simt nevoia să ajute, însă trebuie să evite acest lucru dacă văd că ceilalți nu-i acceptă, pentru a nu-și consuma inutil energia.

Peștii reprezintă o zodie dublă, cu tendința de negativare. Sunt una dintre cele mai sensibile zodii, însă sunt și vicleni în conjuncturile în care au interese. Se retrag ușor dacă sunt depășiți, însă știu și să atace. Peștii trebuie să înțeleagă că nu există lumină fără întuneric, mai ales la maturitate.

Anumiți nativi sunt foarte extremiști, fără cale de mijloc. Peștii trebuie să ia lucrurile așa cum sunt, fără să le disece și să le complice.

Revista Presei