Horoscop: Zodiile care te vor ignora. Nu vor avea timp pentru nimic altceva

incarcator telefon

Social Media a evoluat enorm în ultimii ani, iar foarte multe persoane preferă să își ocupe cea mai mare parte din timp pe telefon. În cazul în care îți dorești una dintre aceste zodii în viața ta, ține foarte mult cont de acest aspect. Sunt extrem de dependente de rețelele de socializare.

Gemenii sunt în capul listei, așa că dacă alegi să te întâlnești cu un nativ al acestei zodii, să nu te mire dacă va sta în cea mai mare a timpului cu ochii în telefon. Această zodie obișnuiește să se trezească cu telefonul direct în mână și așa își va petrece întreaga zi.

Cei născuți sub acest semn zodiacal adoră să socializeze în mediul online și întotdeauna vor fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

În cazul scorpionului pe de altă parte, situația e mai dificilă. Această zodie este într-o permanentă pândă și adoră să știe ce se întâmplă în viața altora. De cealaltă parte, este foarte discret atunci când vine vorba de propria-i viață.

Astfel, chiar dacă îl vei vedea mereu cu telefon în mână, nu vei afla prea multe informații despre el. Nativii acestei zodii sunt practic invizibili pe rețelele de socializare, deoarece nu oferă prea multe informații despre ei.

Zodia dependentă de atenție

La polul opus scorpionului se află leul. El este extrem de cunoscut pentru dorința sa de a fi în centrul atenției, fapt ce îl face să fie dependent de reacțiile celor de pe social media. Dacă te întâlnești cu nativul acestei zodii, așteaptă-te să îl vezi mereu făcându-și fotografii, ba chiar rugându-te pe tine să-i faci câteva.

De asemenea, dacă intri într-o relația cu un leu ține cont de faptul că orgoliul lui trebuie hrănit, în caz contrar, va rămâne să își ia doza de admirație de pe telefon. 

Revista Presei