Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care va avea mari probleme în dragoste. E la răscruce de drumuri

de: Ana Toma
17 dec. 2020
Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care va avea mari probleme în dragoste. E la răscruce de drumuri
Facebook Mariana Cojocaru

Horoscop Mariana Cojocaru. O zi dificilă pentru mai multe zodii. Dacă unele funcționează sub o aliniere perfectă de planetele, altele vor fi mult mai agitate și ar putea avea probleme mari în mai multe domenii. 

Conform horoscopului oferit de Mariana Cojocaru, mai multe zodii se află sub eclipsa Totală de Soare. Acest lucru le va influența masiv planurile tuturor, scrie kftele.ro.

Berbecii se află încă în săptămâna cu Eclipsă Totală de Soare. Este o aliniere perfectă a planetelor, care vine cu o serie de planuri. Nativii acestei zodii simt că trebuie să se distreze mai mult, însă dragostea, sănătatea și cariera loi vor fi pline de probleme.

Taurii pe de altă parte sunt la polul opus. Lilith se pregătește să rezoneze vibrațional cu Uranus Retrograd, care nu este în adormire. Cu alte cuvinte, această adormire nu înseamnă cu nu s-ar fi întâmplat nimic, ci dimpotrivă.

Gemenii pe de altă parte vor avea parte de aspecte dramatice. la fel ca și Fecioarele, Săgetătorii și Peștii. Acest lucru se întâmplă din cauza alinierii de planete pe Karma din Săgetător, unde lipsește Mercul. Este vizat aspectul sănătății și al carierei.

Zodia care va avea probleme în dragoste 

Racii sunt și ei vizați de Eclipsa Totală de Soare. Sunt vizate caerira și sănătătatea, iar dragostea lor este destul de șubredă. Nativii acestei zodii se vor afla la răscruce de drumuri și nu vor știi încotro să meargă.

Leii se plâng destul de mult. Unii se țin de distracții, alții își plâng de milă singuri. Este estențial ca odată cu Eclipsa nativii acestei zodii să se preocupe și de animalele năpăstuite.

La fel ca in cazul Gemenilor, Fecioara este și ea vizată de aspectele carmice. Totuși, există o scăpare, adoptând fie un cățel fie o posică, care oferă iubire pură și sunt în situații destul de grave, mai ales că e iarnă.

Balanțele sunt invitate să treacă la treaba. Karma personală este foarte importantă pentru nativii acestei zodii, căci îi  ajută să înțeleagă cu problemele și dilemele din dragoste, carieră sau sănătate.

Cariera Scorpionilor va fi grav afectată de Eclipsa Totală de Soare, iar asta nu e tot. Unele persoane pot plăti chiar cu sănătatea, iar unii chiar și cu problemele pe care le-au creat celor din jurul lor. Și dragostea va fi afectată.

Săgetătorii se vor afla la impas. Aliniera de planete le-ar putea face viața praf. Destinul lor este complet virusat sau este chiar pe cale să scape de sub control. Cariera, sănătatea și dragostea sunt și ele vizate.

Zodia care resimte dublu Eclipsa Solară 

În cazul Capricornilor, planeta Jupiter este deja prima care își pregătește bagajele ca să își continue drumul. Va intra în Vărsător și îi va lăsa pe capricorni vulnerabili, din multe puncte de vedere. De asemenea, Eclipsa Totală de Soare vine pe carieră și pe sănătate, dar și pe dragoste. Este posibil să fie o chestiune karmică.

Vărsătorii trebuie să înțeleagă cum pot prelua energia țării în care trăiesc. Este vizată atât viața lor amoroasă cât și cariera.

Peștii vor simți dublul impactul Eclipsei Solare. Ce a mai rămas din anul 2020 ar putea fi catastrofal. Sunt vizate atât sentimenele peștilor, cât și emoțiile, dragostea, cariera, dar și interacțiunea cu oamenii care au o rezonanță joasă, adică cei negativi.