Horoscop, marți 1 decembrie. Taurii văd în sfârșit progrese în relație, iar Vărsătorii sunt foarte atrași de cineva de la locul de muncă. Vezi ce spun astrele și despre tine

30 nov. 2020
Horoscop, marți 1 decembrie. Taurii văd în sfârșit progrese în relație, iar Vărsătorii sunt foarte atrași de cineva de la locul de muncă. Vezi ce spun astrele și despre tine

În timp ce Taurii văd în sfârșit progrese în relația în care sunt, Racii au de luat o decizie importantă legată de doi oameni diferiți care sunt parte din viața lor amoroasă. Iată previziunile astrele și pentru zodia ta.

Berbec:

Luna plină te ajută să comunici mai bine și conversațiile pe care le ai dezvăluie cum se simt cu adevărat oamenii cu tine.
Acesta poate fi momentul în care familia se simte cu adevărat apropiată de tine.

Iubirea, care devine mai puternică odată cu trecerea timpului, te leagă de un geamăn cu o o putere extraordinară.

În sfărșit, Taurii încep simtă că fac progrese în relația amoroasă

Taur:

Când vine vorba de romantism, eforturile recente de a te înțelege cu partenerul ar trebui să înceapă să funcționeze.

Dacă ești singur, atunci cineva cu un nume de floare ar putea fi bun pentru tine

Gemeni:

Vei simți energia lunii pline în zona ta de personalitate – plus idei inteligente și putere de voință care adaugă atât noroc cât și acțiune planurilor tale de lucru.

Venus îți oferă răbdarea de care are nevoie o relație pentru a deveni mai puternică. Dacă ești singur, noua iubire are aceleași inițiale ca prima ta dragoste.

Rac:

Visele, speranțele și dorințele încep să avanseze pe măsură ce luna plină deblochează sectorul diagramei în care secretele sunt depozitate.

Există o alegere importantă în viața ta amoroasă, deoarece Saturnul și planeta plăcerii, Venus, aduc doi oameni foarte diferiți în viața ta.

Leu:

Jupiter îți aduce noroc și energie pozitivă pentru a-i impresiona pe șefi la serviciu și în competiții.

Cu Venus în zona ta a proprietății, o casă pe care simți că o recunoști chiar înainte de a deschide ușa va deveni acasă.

Soarele adaugă succes unei abilități de multă vreme scunsă.

Fecioarele, gata să facă următorul pas în dragoste

Fecioară:

Luna plină merge direct în partea de sus a diagramei tale și ideile care, cu doar câteva zile în urmă, ar fi putut părea prea optimiste, ar putea începe acum să funcționeze așa cum îți dorești.

Cineva pe care l-ai admirat de la distanță este gata să se apropie când aduci vorba de o întâlnire prietenoasă.

Balanță:

Poate că nu ești un fan al călătoriilor și al studiilor, dar luna plină arată o schimbare totală a ideilor și înveți noi abilități – în special oricare legat de medicină sau lege.
În ceea ce privește dragostea, dacă ești singur, o persoană care vorbește o limbă străină se apropie timid.

Scorpion:

Centrul emoțional al graficului tău este alimentat și îți ințelegi sentimentele, chiar și atunci când acestea nu sunt ceea ce te aștepți să fie.
O alegere de dragoste care a fost dificilă este acum ușor de făcut – și un succes.

Săgetător:

Vizita anuală a lunii pline la graficul de căsătorie poate aduce vești surprinzătoare despre o nuntă în familie, în timp ce soarele din propriul tău semn te inspiră să faci mișcarea care transformă dorințele în acțiune.
Dacă alegi pe cineva cu care să lucrezi, caută un candidat care să fie opusul tău în ceea ce privește aspectul și stilul de viață.

Capricorn:

O atracție secretă ar putea apărea la locul de muncă și va avea nevoie de un tratament mai special. Venus, planeta banilor și a iubirii, aduce un partener pe termen lung în viața ta, cu care poți face o casă.

Vărsător:

Două părți ale tale intră în spectacol astăzi la locul de muncă. Saturn îți dezvăluie ce șef ai putea fi, chiar dacă este prima dată când joci acest rol.

Cealaltă parte este a ta este romantica – pe măsură ce luna plină luminează de sentimente speciale în inima ta te îndrăgostești de cineva cu care lucrezi.

Pești:

Cineva din din familie îți cere de multă vreme ceva ce ți-a fost imposibil de realizat până acum, dar acum ai putea să o faci.

Când numărul de pe o ușă se potrivește cu numărul tău preferat, inima ta ar putea să fi ajuns acasă.