Horoscop Mihai Voropchievici. Previziuni despre fiecare zodie: la ce trebuie să renunțe pentru a stopa problemele

de: Ana Toma
25 feb. 2021
Horoscop Mihai Voropchievici. Previziuni despre fiecare zodie: la ce trebuie să renunțe pentru a stopa problemele
Zodial sign horoscope cirlce on dark background. Creative background. Symbol concept. 3D Rendering

Viața este simplă și complexă și oricine se poate bucura de frumusețile ei, atunci când știe cum să facă acest lucru și cum să profite de oportunitățile ei. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre mantrele pentru fiecare zodie în parte.

Fiecare semn zodiacal trebuie să țină cont de aceste lucruri pentru a-și îmbunătăți viața din toate punctele de vedere.

Zodia care trebuie să accepte trecutul

Berbecii trebuie să își accepte prezentul, spune numerologul. Ei trebuie să se elibereze de trecut și să continuă să creadă în viitor.

În cazul taurilor, lucrurile stau altfel. Ei trebuie să facă toate lucrurile de care s-au temut până acum. Încrederea de sine este esențială și mai e nevoie și de două cuvinte: Eu pot, mai spune Mihai Voropchievici.

Gemenii nu trebuie să facă nimic din ce consideră ei că nu este corect. Numerologul susține că ce nu este adevărat nu va fi niciodată de bun augur. 

Racii trebuie să fie mai stăpâni pe situație și să nu lase emoțiile să îi țină sub papuc. În cazul lor, intuiția este cea de care au nevoie pe parcursul vieții lor. 

Zodiile care trebuie să scape de influența celor din jur

Leii, după cum spune și zodia, vor mereu să fie în prim plan. Așa și trebuie, mai mult de atât, ei trebuie să continuă să fie încrezători în propriile puteri și să nu se lase influențați. 

Același lucru este valabil și în cazul Fecioarelor, care au tot ceea ce au nevoie pentru a fi fericite, așa că nu trebuie să se lase influențate de cei din jurul lor. 

Balanțele trebuie să se bazeze pe intuiție și să fie practice. Mihai Voropchievici le recomandă nativilor acestei zodii să ia decizii înțelepte și să nu uite întotdeauna să pună totul în balanță. 

Scorpionii sunt mult prea buni, motiv pentru care se trezesc de multe ori cu inima frântă. Ei trebuie să învețe să meargă pe drumul lor, care vai mereu drept și corect.

Zodia care se îneacă singură

Săgetătorii trebuie să învețe și de la alții. Nu vor avea mereu dreptate și este foarte ușor să greșească. Un sfat bun este binevenit oricând. 

Capricornii pe de altă parte, trebuie să se bucure mai mult de viață. Sunt prea grijuli și își fac mereu multe calcule, căutând rezolvarea la orice. Numerologul le recomandă celor născuți sub acest semn zodiacal să se bucure de viață și de lucrurile mărunte pe care ea le oferă. 

Vărsătorii trebuie să învețe să fie mai deschiși și să iasă din carapace. Viața este prea scurtă pentru un suflet închis și pentru atât de multă rezervare. 

Peștii riscă să se înece dacă o mai țin în acest stil. Nativii acestei zodii trebuie să se lase și ei luați de val uneori și să lase deoparte obsesiile pentru lucrurile mărunte.