Încă un divorț bombă în showbiz! Super vedeta Antena1 a plecat deja de acasă! A încercat să țină totul secret și nimeni nu a știut nimic până acum

23 nov. 2020
Încă un divorț bombă în showbiz! Super vedeta Antena1 a plecat deja de acasă! A încercat să țină totul secret și nimeni nu a știut nimic până acum

Plouă cu divorțuri în showbiz. Pandemia a redus numărul filmărilor și al evenimentelor, iar artiștii au fost nevoiți să petreacă mai mult timp acasă, în familie, iar asta pare că a dăunat serios căsniciilor. Este și cazul uneiea dintre vedetele de top ale Antenei1 și Antenei Stars, Andrei Ștefănescu.

Acesta nu este la primul divorț. În urmă cu mai mulți ani, el era căsătorit cu o fostă componentă a trupei ASIA, care ulterior s-a dedicat unei cariere solo. Sylvia a bifat mai multe colaborări cu Dj Rynno, dar în ultima perioadă nu s-a mai auzit de ea pe plan muzical. Tânăra l-a înșelat pe Andrei Ștefănescu, iar el nu a iertat-o, astfel că s-a ajuns la divorț.

Prezentatorul Antena Stars, care face și echipă cu Liviu Vârciu în show-ul „Te cunosc de undeva”, de pe Antena1 a cunoscut-o apoi pe Antonia. După o relație care părea perfectă și șapte ani frumoși, din care a rezultat și un copil, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

Divorțul a fost unul secret, liniștit la notar, încă din luna septembrie. Nimeni nu a știut că cei doi nu mai sunt împreună, dar acum Andrei Ștefănescu s-a decis să rupă tăcerea. Acesta a subliniat și că nu va mai da alte declarații pe acest subiect.

Mesajul lui Andrei Ștefănescu despre divorțul lui

„Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.

Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat.

Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.

Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan.

Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum.

Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea.

Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim!”, a scris Andrei Ștefănescu pe pagina lui de facebook.