Oana Zăvoranu, implicată într-un proces de sute de mii de euro. Vedeta a fost chemată la DNA

de: Ana Toma
28 apr. 2021
Oana Zăvoranu, implicată într-un proces de sute de mii de euro. Vedeta a fost chemată la DNA
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este înconjurată de procese. Mai multe vede au ajuns în instanță după emisiunile făcute de aceasta, iar unul dintre procese, adică cel cu Adelina Pestrițu l-a și câștigat. Acum însă, diva se confruntă cu un alt proces de șantaj, care a luat o întorsătură neașteptată.

Este vorba despre procesul de șantaj în cadrul dosarului privind clinica medicală deținută de actriță și doctorul care i-a administrat afacerea, același care prtindea diverse sume de bani pentru achiziționarea unei aparaturi performate pentru clinica one Life.

Cum a fost păcălită Oana Zăvoranu

Deși vedeta știa că sumele sunt strict pentru aparatura necesară, aceasta a avut o surpriză neplăcută. Oana Zăvoranu a mărturisit că banii pe care i-a plătit au fost folosiți întru cu totul alt scop, iar clinica sa nu avea niciun aparat medical din cele care trebuiau de fapt să ajungă.

Mai mult de atât, actrița susține că suma care este la mijloc se învârte în jurul a 800.000 de euro. Conform acesteia, totul a început în 2016, atunci când un medic s-a oferit să se ocupe de toate cele necesare pentru clinica sa.

Doi ani mai târziu, soțul divei a descoperit o serie de facturii falsificate, iar aceasta a făcut eforturi mari pentru a face rost de înregistrări atât video cât și audio ca să demostreze tot ceea ce i s-a întâmplat.

Procesul a luat însă o întorsătură neașteptată, iar Oana Zăvoranu a fost acuzată de șantaj, chiar de doctorul pentru care ea a intentat proces.

Doctorul neagă orice acuzație

Dacă Oana Zăvoranu vine cu poveste credibilă dar și cu dovezi, de cealaltă parte, doctorul inculpat neagă toate acuzațiile ,prin intermediul avocatului său. Mai mult de atât, acesta i-a făcut și o plângere penală actriței, pe care a acuzat-o pe șantaj, dosar care a ajuns în atenția celor de la Direcția Națională Anticorupție.

Avocatul mărturisește că doctorul nu a avut niciun drept de a administra clinica Oanei Zăvoranu, iar tot ceea ce a spus diva nu au fost altceva decât niște amenințări.

Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitatea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu”, a punctat Ioana Mateș la aceeași televiziune.

Oana Zăvoranu are altă variantă după spusele avocatei. Diva mărturisește că doctorul i-a mai cerut puțin timp și a subliniat toate probleme pe care le are împotriva sa și pe care le va folosi în instanță.

”Sunt acte false, sunt acte semnate de el, sunt foarte mulţi martori care au participat la numeroase scandaluri pe care le-am avut cu el în clinică… A ajuns să spună la un moment dat că îi pare rău că m-a furat de un milion. Am înregistrarea audio. Noi mai voiam să-i şi năşim pe el şi pe soţia lui”, a spus actrița.