Delia a recunoscut. Este în acest moment însărcinată? A decis să spună adevărul

de: Ana Toma
07 apr. 2021
Delia a recunoscut. Este în acest moment însărcinată? A decis să spună adevărul
Delia Matache

Delia a rescunoscut. După presiuni mari făcute de fanii săi, îndrăgita artista a decis să spună adevărul despre sarcină. Mai mult de atât, ea a postat chiar și o fotografie ca să își convingă fanii.

În ultima vreme, în spațiul public au apărut informații conform cărora Delia Matache ar fi însărcinată. Așa cum și-a obișnuit publicul, într-un stil specific, artista nu a dat curs informațiilor, și a postat o imagine care valorează mai mult decât orice răspuns.

Deia este însărcinată?

Delia a postat o fotografie cu burtica la vedere, iar după cum se poate vedea, artista nu este nicidecum însărcinată, ci, din contră, arată mai bine ca niciodată. În imaginea postată se pot vedea pătrățelele, semn că delia face mai mult sport în ultima perioadă, iar de sarcină nici nu se pune problema.

Întrebările fanilor sunt însă de înțeles. Deși are 39 de ani și o căsnicie perfectă cu Răzvan Munteanu, Delia nu are încă un copil. Au existat de-a lungul anilor mai multe speculații legate sarcina vedetei, iar artista s-a arătat chiar deranjată de acest lucru.

Delia se menține în formă

Ea mărturisea că își va da seama pe parcurs dacă vrea să facă sau nu un copil și nu va face acest lucru doar din cauza presiunilor.

”Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, mărturisea artista.

Motivul pentru care Delia nu are un copil

Mama Deliei a vorbit și ea despre situația fiicei sale. Gina Matache a mărturisit că fiica sa s-a saturat de întrebările pe acest subiect și a menționat că Delia nu poate face un copil.

Mama artistei își amintea că în urmă cu mulți ani, sarcina nu era o problemă și toată lumea avea copii, însă acum, situația este mai delicată.

În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, la Antena Stars, în urmă cu trei ani.