Andreea Marin, umilită de Iulia Albu. Cum s-a afișat Zâna: ”Părul ăla nu este al ei”

de: Ana Toma
10 iun. 2021
Andreea Marin, umilită de Iulia Albu. Cum s-a afișat Zâna: ”Părul ăla nu este al ei”
Andreea Marin

Andreea Marin a intrat în vizorul Iuliei Albu. Disignerul le-a luat la rând pe toate divele României în cadrul ediției săptămânale de la emisiunea lui Cătălin Măruță, ”Marțea Neagră”.

Ce i-a atras atenția Iuliei Albu a fost părul Andreei Marin, care, după părerea ei nici măcar nu îi aparțile. Cât despre ținută, disignerul a avut câte ceva de comentat și aici.

Iulia Albu o critică pe Andreea Marin

Iulia Albu mărturisește că Andreea Marin încearcă mai mult, însă coafora sa nu este o alegerea prea îndrăzneață. Disignerul susține că nici măcar culoarea cozii pe care o poartă Zâna nu este aceași cu părul ei natural, în plus, este și mult prea lungă.

Trebuie sa salut faptul ca ea a iesit din zona tinute de birou si că incearca mai mult. Zana este bine, as vrea sa renunte la acea coada, nu mi se pare ca ar fi culoarea parului ei, sa o mai scurteze ca e prea lunga. Parul ala nu este al ei, imi place cu coada, dar nu așa de lunga”, a spus Iulia Albu la Pro Tv.

”Văd progresul ei”

Dincolo de păr, Iulia Albu a criticat și redingota Andreei Marin. Disignerul susține că Zâna are încă o siluetă frumoasă și nu înțelege de ce a ales o astfel de haină.

Cât despre accesorii, aceasta susține că ar fi fost nevoie de un lanț finuț. Totuși, este de apreciat că Andreea Marin a făcut un progres din punct de vedere vestimentar față de alte dăți.

”Nu-mi place acea redingota de pe ea. Ea are o silueta frumoasa, dar nu inteleg haina de pe deasupra, ea are deja volum in zona bustului. Accesoriile acestea finute, as prefera un lant foarte fin la baza gatului in locul acelui cercel lung. Apreciez ca Andreea poarta totusi alb si cu accesorii aurii. Vad progresul ei”, a mai spus disignerul.

Andreea Marin, ținută criticată de Iulia Albu

Andreea Marin nu e interesată de criticile Iuliei Albu

Andreea Marin nu se lasă influențată de părerile nimănui, nici măcar de ale Iuliei Albu. Fosta prezentatoare mărturisea la un momendat că părerea disignerului o lasă rece, lăsând vorbele să curgă, fără a le da vreo importanță deosebită.

”Îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta ceva despre mine într-un fel neplăcut aș spune, dar sunt antrenată pentru succes. Las vorbele să curgă și eu îmi văd de drum”, mărturisea ea.