Jador a recunoscut cine a fost concurenta de la Survivor România care l-a atras cel mai mult. De ce nu a evoluat relația dintre cei doi

de: Ana Toma
30 apr. 2021
Jador a recunoscut cine a fost concurenta de la Survivor România care l-a atras cel mai mult. De ce nu a evoluat relația dintre cei doi

Jador a revenit acasă după ce a fost eliminat de la Survivor România din cauza problemelor de sănătate. Acum, că nimic nu îl mai ține în loc, artistul a decis să vorbească deschis despre experiența din Republica Dominicană, dar și despre întâmplările amoroase din cadrul competiției.

Fostul concurent a mărturisit că a existat într-adevăr o fată care i-a atras atenția. Mai mult de atât, el a povestit că au existat mai multe persoane care l-au plăcut, însă nu a fost deloc interesat de ele. 

Concurenta care l-a admirat pe Jador

Jador mărturisește că Roxana Ghiță a fost una dintre concurentele care l-a plăcut, însă odată ce au interveni și alții, lucrurile au cam luat-o razna. De asemenea, fostul concurent susține că aceasta ar fi avut și o legătură cu Andrei. 

”Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei. A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!”, a mărturisit Jador pentru WOWbiz. 

Pe lângă Roxana, artistul susține că și Georgianei i-a plăcut de el, însă aceasta avea o sensibilitate și pentru Culiță Sterp, așa că artistul a decis să facă un pas în spate. 

”Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță. A zis că îi place de Culiță că e înalt și frumos și de mine a zis că îi plăcea că am suflet bun. Dar eu eram urât gen, dar Culiță era frumos.

De mine nu îi plăcea că eram golan. Culiță e cuminte, că are nevastă acasă. Dar se mai uită și el, îi plac și lui fetele. Dar e cuminte, e familist. Sufletul contează, dar ne mai uităm și la bombeuri”, a mai povestit Jador.

Jador, interesat de la Irisha

Odată cu venirea în competiție a altor concurente, Jador a devenit și mai interesat. Aristul mărturisește că Irisha și Marilena de la echipa Războinicilor l-au făcut curios. Cu toate astea, niciuna nu l-a atras în mod special, artistul mărturisind că nu prea a avut de unde alege. 

”La Irisha m-am uitat, la Marilena și la Roxana Ghiță. Dar nu mi-a plăcut niciuna în mod special. Când ți-e foame, mănânci ce ai”, a mai subliniat Jador. 

Despre experința Survivor România, Jador spune că prima lună a fost cea mai dificilă, însă nu îi pare rău de faptul că acceptat provocarea. Chiar dacă și-a rupt dintele, și piciorul, artistul susține că experiența a fost una unică. 

”Prima luna a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici.  Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele stomacul. Luam pastile cu pumnul și nu știam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnăvicios de aici. A fost minunat. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie”, a mai mărturisit artistul.