Jador, noi probleme mari după Survivor România? Ce a pățit Faimosul

de: Ana Toma
27 apr. 2021
Jador, noi probleme mari după Survivor România? Ce a pățit Faimosul

Jador a părăsit competiția Survivor România și s-a întors în țară, unde a fost așteptat de familia sa. Deși mulți se așteptau ca el să fie învingătorul, ultima accidentare pe care a suferit-o a fost finalul.

Consiliul de Urgență a decis că Jador nu va mai putea continua competiția din cauza accidentării, iar acum, ajuns în țară, artistul a realizat cât de gravă este, de fapt situația. Va fi nevoie de operație.

Jador s-a accidentat grav

Chiar dacă nu și-ar fi dorit să iasă din competiție și să câștige, Jador se mulțumește cu faptul că își va putea petrece sărbătorile de Paște în sânul familiei. Mai mult de atât, faimosul a mai mărturisit că a efectuat deja un control la medic pentru a afla ce s-a întâmplat cu genunchiul său, iar situația e mai gravă decât s-ar fi așteptat.

Jador susține că Dumnezeu a vrut ca el să se accidenteze, iar cel de-al doilea accident i-a rupt meniscul în trei locuri, motiv pentru care, artistul va avea nevoie de o lună de zile de recuperare.

Totuși, în cazul în care lucrurile nu vor funcționa cum trebuie, Jador susține că va ajunge direct pe masa de operație.

”Eu am ajuns la „Survivor” din întâmplare. Dumnezeu a vrut să mă accidentez. La a doua accidentare, mi-am rupt meniscul în trei locuri. Doctorul mi-a zis să fac o lună de zile recuperare, dacă nu merge, bag operație.

Suntem predispuși ca oameni la greșeli, în viața normală nu ai timp să te gândești la greșeli. Am greșit foarte mult la viața mea! Pe mine mă iubește lumea tare, dar nu înțeleg de ce. Mă bucur că am ajuns unde mi-am dorit. Am ce să bag acum la ghiozdan!”, mărturisea Jador, la Teo Show.

Cât de dificilă a fost provocarea Survivor România

Cum a ajuns în România, artistul a vorbit despre experiența vieții sale. Deși show-ul Survivor România este unul pe deliciul publicului, lucrurile sunt mai dificile în realitate decât în fața televizorului.

Jador a mărturisit că experiențele trăite au fost cu adevărat unice și de asemenea a învățat și lucruri pe care probabil nu le-ar fi putut învăța din altă parte. Mai mult de atât, Faimosul a mai povestit că ambiția l-a făcut să reziste până în momentul în care corpul său a cedat fizic.

”E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul… e crunt.

Mulțumesc că ați venit, facem poze cu toții… nu plec până nu fac poze cu toți. Vreau ca toată lumea să creadă ce se întâmplă acolo. Oamenii ăia chiar se chinuie, chiar își doresc să câștige… ei habar nu au ce se întâmplă, mie nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat cu mine… Piciorul rupt. Am venit cu câteva experiențe mișto. Ambițios am fost de când m-am născut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am învățat acolo”, a mărturisit Jador, pentru Wowbiz.