O nouă idilă la Survivor România? Irisha a dat cărțile pe față. Mărturisiri uluitoare despre unul din rivalii săi

de: Ana Toma
26 apr. 2021
O nouă idilă la Survivor România? Irisha a dat cărțile pe față. Mărturisiri uluitoare despre unul din rivalii săi

Irisha a intrat în competiția Survivor România de doar două săptămâni, însă vedeta știe foarte bine ce îi place și ce își dorește cu adevărat, motiv pentru care, nu s-a sfiit să vorbească despre unul dintre Războinici.

Show-ul Survivor România este plin de provocări, iar pe lângă asta, tentațiile sunt la fel de mari. Concurenții din Republica Dominicană petrec mult timp împreună așa că au reușit să se obișnuiască deja unii cu alții.

Bărbatul care a impresionat-o pe Irisha

Irisha a pus deja ochii pe cineva și le-a dezvăluit totul colegilor săi. Strânși în jurul focului, Faimoșii au început să discute despre fiecare Războinic în parte, iar Irisha a făcut niște mărturisiri complet neașteptate.

Faimoasa a mărturisit că este impresionată de aspectul fizic al lui Andrei din echipa Războinicilor, însă vârsta o face să mențină o distanță.

”Mie îmi place așa de felul fiecăruia. Dar Andrei e ceva… păcat că e mic”, a mărturisit Irisha.

Raluca Dumitru a fost și ea de acord cu spusele vedetei. Aceasta susține că atât Andrei cât și Marius arată destul de bine. ”Mi se pare că la corp cel mai bine arată Marius și la față Andrei”, a spus Raluca.

O nouă idilă la Survivor România?

Mai mult de atât, Irisha a mărturisit că are o sensibilitate pentru blonzi, iar Andrei Dascălu se încadrează în tiparul ei. De asemenea, concurenta de la Survivor România a mai povestit că uneori stă pe bancă și pur și simplu în privește.

”Știi care e problema. Mie îmi plac blonzii”. Și așa, că eu uneori stau pe bancă și mă prind că mă uit la el… e atât de frumos!”, a mărturisit Irisha.

Dacă Andrei Dascălu este bărbatul pe care Irisha îl admiră de la distanță, Sorin pe de altă parte nu se încadrează în preferințele ei. Vedeta le-a mărturisit coechipierilor săi că războinicul este cam ”țărănuș”.

”Ăla Sorin e frumos, dar e țărănuș așa. Dar să nu-i ziceți. Picioarele sunt un pic mai scurte decât corpul”, a mai dezvăluit vedeta într-o conversație purtată cu Raluca Dumitru.