Jador sau Culiță Sterp? Sumele uriașe cu care Kanal D îi plătește săptămânal pentru a rămâne la Survivor România. Cine încasează mai mult?

25 feb. 2021
Jador sau Culiță Sterp? Sumele uriașe cu care Kanal D îi plătește săptămânal pentru a rămâne la Survivor România. Cine încasează mai mult?
Culiță Sterp și Jador

Kanal D a depășit toate așteptările în materie de audiență cu noua ediție a Survivor România, care a debutat în luna ianuarie. Reality show-ul s-a clasat pe locul 1 în preferințele publicului mult timp și se pare că principalii vectori de imagine au fost și continuă să fie Jador și Culiță Sterp, cei doi cântăreți de manele, care au cucerit trending-ul Youtube.

Jador este cel mai popular artist al acestui gen muzical, în momentul de față, iar cooptarea lui pentru emisiunea Survivor România a fost una după îndelungi negocieri. Trebuie precizat că popularitatea lui se datorează tot Kanal D. Acesta a participat ca și concurent la un alt reality show de succes al postului turc de televiziune, Puterea Dragostei și de acolo a și pornit ascensiunea tânărului manelist.

De cealaltă parte, Culiță Sterp a ajuns în prim plan datorită scandalurilor pe care le-a avut cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. Divorțul celor doi a fost intens mediatizat și asta a dus la un plus de notorietate și pentru Culiță, care a stat mult timp în umbra partenerei sale de viață, care era deja celebră.

Cu ce sume sunt plătiți săptămânal Jador și Culiță Sterp pentru a rămâne în competiție?

Oricum ar fi, prezența celor doi la Survivor România a dus un public numeros în fața televizoarelor și conform voceabanilor.ro, cei doi artiști sunt și cel mai bine plătiți din competiție. Ambii sunt favoriți la marele trofeu, dar cu siguranță surprizele nu vor lipsi până la finalul competiției. Și Zanni pare să aibă un cuvânt greu de spus, dar și Războinicii au cucerit mulți fani.

Sursele voceabanilor.ro au dezvăluir că Jador ar primi de la Kanal D, pentru fiecare săptămână de competiție între 4500 ș 7000 de euro, în timp ce Culiță Sterp ar primi între 3000 și 5000 de euro. Aceleași sume le cer cei doi pentru diverse evenimente la care aleg să cânte. Ambii artiști au acceptat provocarea Survivor România, în contextul pandemiei, care le-a blocat o sursă importantă de venit – concertele. Astfel Culiță Sterp și Jador s-au gândit că pot compensa pierderile prin contractul semnat cu Kanal D.