Surpriză uriașă pentru fanii Kanal D și Puterea Dragostei: Cine este partenerul Biancăi Comănici, în cea mai nouă emisiune a postului TV

03 dec. 2020
Surpriză uriașă pentru fanii Kanal D și Puterea Dragostei: Cine este partenerul Biancăi Comănici, în cea mai nouă emisiune a postului TV

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei. S-a aflat numele bărbatului care va fi co-prezentator al celei mai noi emisiuni a Kanal D, alături de Bianca Comănici, câștigătoarea ultimelor două sezoane din Puterea Dragostei.

Fanii Puterea Dragostei au fost luați prin surprindere după ce au aflat că, preferata lor, Bianca Comănici, va avea nu una, ci două emisiuni în mediul online. La una dintre ele, bruneta va fi acompaniată de un co-prezentator.

„Dragii mei, am văzut că ați primit cu mare bucurie vestea că am început o colaborare cu Kanal D. Nu vreau sa vă dezvălui foarte multe, pentru că vreau să pregătesc așa cum trebuie apariția mea. Vă spun doar atât: voi avea două emisiuni online.

Una are legătura cu zodiile, a doua cu… trendurile. Și încă ceva. Nu voi fi singură. La unul dintre proiecte voi avea alături de mine un coprezentator drăguț și carismatic. Da, da, e bărbat!”, a mărturisit Bianca Comănici, pentru WOWbiz.ro.

Ei bine, cel care va fi co-prezentator în una dintre emisiunile Biancăi Comănici este Ale Mihei, un vechi membru al echipei online Kanal D. Acesta are o experiență îndelungată în presa tv și cea online, fiind de-a lungul timpului reporter tv de știri și divertisment, precum și jurnalist online.