Lidia Buble are un nou iubit? Bărbatul pe care vedeta îl face fericit: Ce frumoasă este viața

de: Ana Toma
05 apr. 2021
Lidia Buble are un nou iubit? Bărbatul pe care vedeta îl face fericit: Ce frumoasă este viața
Foto: Facebook

Lidia Buble l-a uitat complet pe Răzvan Simion, sau cel puțin asta dau de înțeles toate acțiunile vedetei. După ce a pus capăt relației cu prezentatorul tv, vedeta a scos mai multe piese care au devenit un adevărat succes, iar acum, și-a uimit din nou fanii.

Artista nu este genul care să se ascundă prea mult și are o relație deschisă cu fanii ei. Le comunică ultimele detalii, iar din când în când mai face și un ”Q&A”, întrebări și răspunsuri. De această dată însă, subiectul a fost unul sensibil.

Lidia Buble are un nou iubit?

Lidia Buble a fost întrebată de un internaut dacă are sau nu iubit, însă ca de obicei, răspunsul artistei a fost unul destul de interpretabil, care a stârnit și mai mult interes în rândul urmăritorilor ei.

Vedeta nu a dat un răspuns scurt și la obiect, însă a precizat că oricine va fi iubitul ei va fi un bărbat împlinit și fericit alături de ea.

”Ce frumoasă este viața. Și bărbații la fel! Tot ceea ce pot să îți spun este că bărbatul meu va fi cel mai fericit și mai împlinit din lume”, a mărturisit artista, fără a mai continua discuția și evident, lăsând loc de interpretări.

Lidia Buble și Cornel Ilie au fost împreună?

După ce a scos piesa cu solistul Vunk, Cornel Ilie, în presă au apărut speculații potrivit cărora artista ar fi împreună cu acesta. Cei doi au infirmat toate zvonurile, dezvăluind că tot ce îi leagă este o relație profesională.

Cornel Ilie mărturisea că tot ceea ce s-a întâmplat în clip a fost doar o poveste jucată de două personaje și se bucură de succesul piesei, dar și de faptul că acțiunile celor doi au stârnit atât de mult interes în rândul publicului.

”Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.

Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”, mărturisea Cornel Ilie pentru redactia.ro.