Lidia Fecioru a spus ce trebuie sa faci la final de an pentru a fi bine in 2021. Ce nu trebuie sa uiti

de: Ana Toma
29 dec. 2020
Lidia Fecioru a spus ce trebuie sa faci la final de an pentru a fi bine in 2021. Ce nu trebuie sa uiti
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut are și două emsiuni la Antena3

Ne apropiem de finalul acestui an, iar tradiția spune că trebuie să-i iertăm pe cei care ne-au făcut nefericiți și să încheiem tot ceea ce am început în acest an. Lidia Fecioru a abordat și ea acest subiect și a vorbit despre persoanele pe care trebuie să le apreciem orice ar fi.

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre cei mai neprețuiți oameni din viața noastră. Deși în unele momente simțim că nu vrem să-i mai vedem, ei sunt cei care nu trebuie să lipsească niciodată de lângă noi.

Toți avem nevoie de astfel de oameni 

Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3 despre oamenii care ne spun tot timpul adevărul, indiferent de cât de incomod ar putea fi acest lucru. Potrivit bionergoterapeutului, acești oameni sunt singurii care nu ne vor face nimic pe la spate și merită toată încrederea noastră.

De asemnea, ea a subliniat faptul că indiferent de cât de dureros este adevărul, oricine are nevoie de o persoană care să o trezescă la realitate atunci când e cazul.

“Să valorifici la justa valoare şi chiar mai mult pe cel care îţi spune adevărul în faţă. Pentru că aceşti oameni niciodată nu te vor lovi în spate”, spune Lidia Fecioru.

Chiar dacă adevărul doare este bine să ai cel puţin o persoană lângă tine care să te mai trezească din când în când”, a spus Lidia Fecioru.

Schimbarea trebuie să vină doar de la noi

Bionergoterapeutul a vorbit și despre schimbările care vor urma în anul viitor. Ea a precizat că oameniii trebuie să se schimbe doar prin propria lor voință și nicidecum prin manipularea celor din jurul lor.

Schimbarea vine din interior, de la noi și pentru noi, iar persoanele din jurul nostru nu vor știi niciodată ce ne dorim să schimbăm sau să obținem în noul an.

”Vă doresc ca la anul să fiţi cum vreţi voi!”, a mai spus ea.

Lidia Fecioru, bionergoterapeut

Lucrurile care ne fac cel mai mult rău

Lidia Fecioru a vorbit și despre dorințele pe care orice persoană le are pentru noul an. Aceasta a subliniat faptul că de multe ori, fiecare dintre noi se încarcă singur cu planuri şi dorinţe care nu aduc niciun folos, ba din contră, aduc doar stres și nemulțumiri.

”Când credem că ne lipseşte ceva este bine să ne uităm cu adevărat la acel lucru, dacă ne trebuie sau nu. Trebuie să fim sinceri. Şi eu mă trezesc de foarte multe ori că îmi doresc ceva numai de ambiţie. Şi atunci renunţ la acel ceva, acea dorinţă, deoarece nu mă face fericită”, a mai spus bionergoterapeutul.

Având în vedere tradiția spune că la final de an trebuie să îi iertăm pe toți cei care ne-au greșit, Lidia Fecioru a făcut un comentariu și în legătură cu acest lucru.

Ea consideră că dacă iertăm pe cineva nu ne vindecăm sufletul. Un alt lucru pe care trebuie să îl facem pentru a putea fi fericiți este să nu permitem durerii să ne controleze viața și să ținem departe de noi amintirile care ne-au rănit la acel moment.

”Să îţi vindeci sufletul nu înseamnă să uiţi! Cel mai important lucru este însă, să nu permiţi durerii să îţi controleze viaţa. Să nu lăsăm acele amintiri neplăcute să pună stăpânire pe noi, să ne trăiască viaţa”, a mai spus ea.