Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru dezvăluie cum veți atrage foarte mulți bani în 2021: ce mic ritual trebuie să faceți pentru a avea noroc

lidia fecioru și mihai voropchievici
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici se completează perfect la Adevăruri Ascunse

Mai sunt doar câteva zile din anul 2020, care a fost extrem de complicat pentru întreaga omenire. Maestru Mihai Voropchievici avertizat la final de 2019 că trebuie să fim cumpărați cu banii pentru că se anunță vremuri grele pentru afaceri. Și într-adevăr așa a fost. Pandemia i-a băgat pe mulți în faliment, iar cei care au reușit să prospere au fost tot miliardarii planetei.

Mihai Voropchievici i-a îndemnat pe români în ultima parte a lunii decembrie să fie foarte cumpărați în deciziile pe care urmează să le ia în business. Doar oamenii de afaceri cu mult fler vor reuși, spunea acesta. El a explicat că trebuie urmat sfatul balanței, care este atentă la cheltuieli.

Ce ritual trebuie să faci ca să atragi banii în 2021

„Dacă nu ai fler de om de afaceri, nu te repezi cu capul în gard că nu faci nimic. Sunt zodii foarte circumspecte care nu se hazardează în afaceri. Ele știu valoarea banilor. Atunci când Dumnezeu din tine spune nu te apuca de afaceri, stai în banca ta. Dar dacă simți energia că poți face ceva, pune-ți banii în aplicare. Dar nu investi tot”, spunea  Mihai Voropchievici la finalul anului trecut.

Ei bine, anul 2020 este pe sfârșite și cei mai mulți dintre noi ne-am ales cu găuri considerabile în buget. Pentru a ne reface stocurile financiare, Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au oferit în urmă cu ceva timp, câteva sfaturi importante de care să ținem cont. Un ritual deloc greu de realizat trebuie început pe 26 ianuarie, odată cu noul an chinezesc.

Mihai Voropchievici prezintă în fiecare sâmbătă Horoscopul Runelor la Antena3

„Într-un bol se pun câteva monede. Puneţi bolul în zona uşii de intrare. Atrage banii. Scrieţi 9 dorinţe pe o foaie de hartie roşie. Roşu simbolizează norocul. Agăţaţi hârtia într-un pom.

Rostogoliţi 8 portocale în toată casa. Puneți un platou cu fructe în bucătărie. Puneţi un bol cu dulciuri în partea de sud a casei. Nu împrumutaţi bani în prima zi a anului chinezesc, pe 26 ianuarie.

Prima zi a anului trebuie să te prindă impecabil. Când începe anul nou chinezesc, deschideţi larg ferestrele. În acest fel permiteţi norocului să intre în casă. Aveţi grijă să vă achitaţi toate datoriile înainte de a intra în noul an chinezesc”, a spus Mihai Voropchievici într-una din emisiunile sale de la Antena3.

Lidia Fecioru îndeamnă la iertare și credință

Lidia Fecioru ne-a îndemnat pe toți la iertare și mai ales încredere. „E greu să ierți, dar cel mai greu este să ai încredere din nou”, a spus Lidia Fecioru. Dar credința de nezdruncinat în tine însăți este care care împlinește visele. Dacă tu crezi cu adevărat și ești convins de ceea ce ceri de la Univers, atunci acesta îți va răspunde. Totul este să ai răbdare și să fii perseverent.

Citește și:

Revista Presei