Lidia Fecioru ne anunță că astăzi este lună nouă. Ne putem pune dorințe. Ce trebuie să facem mai exact

12 apr. 2021
Lidia Fecioru ne anunță că astăzi este lună nouă. Ne putem pune dorințe. Ce trebuie să facem mai exact

La ora 5.29, în această dimineața de 12 aprilie, a avut loc un fenomen astrologic așteptat de mulți: luna nouă în Berbec. Asta înseamnă că o energie magică, divină, creatoare, puternică va guverna această zi. Renumitul bioenergoterapeut, Lidia Fecioru a ținut să amintească despre acest lucru încă de acum câteva ore.

„Neata buna lume! Astazi este luna noua, zi de pus dorințe! Sa aveti o saptamana superba, dupa suflet!”, a scris aceasta pe pagina ei de facebook, unde este urmărită de peste 130.000 de persoane.

Ce înseamnă luna nouă în Berbec

Ei bine, luna nouă în Berbec este un fenomen astrologic important prin prisma cadourilor pe care ni le oferă. Mai exact, în această perioadă ne putem pune dorințe, putem planta semințele, iar în următoarea perioadă vom culege și roadele.

Cel mai intens punct va fi atunci când luna va deveni complet invizibilă și cerul va fi negru intens, luminat doar de strălucirea stelelor. Atunci se spune că energia creatoare atinge capacitatea ei maximă.

Cum ne putem îndeplini dorințele

Luna nouă în Berbec este momentul în care este bine să ne concetrăm asupra dorințelor și aspirațiilor noastre. Este o perioadă în care chiar și cele mai imposibile visuri pot deveni realitate. Totul este să fim creativi și să ne creionăm în minte exact ce ne dorim.

În timpul acestui fenomen astrologic, capacitatea de ne îndeplini dorințele se triplează. Trebuie, însă atenție și la comunicare pentru că pot să apară tensiuni în relațiile cu cei din jur. Energia puternică provenită de la Luna Nouă poate perturba câmpurile.

Pentru a ne îndeplini obiective setate este important să eliminăm toate gândurile negative și să ne orientăm atenție doar spre dorințe și visuri. Și să prezentăm orice într-o manieră pozitivă.