Paharul care îți împlinește dorințele. Lidia Fecioru a spus ce trebuie să facem în fiecare seară. Este la îndemâna oricui

de: Ana Toma
04 mart. 2021
Paharul care îți împlinește dorințele. Lidia Fecioru a spus ce trebuie să facem în fiecare seară. Este la îndemâna oricui
Pahar cu apă

Toți ne dorim ca dorințele și aspirațiile noastre să devină realitate, însă este posibil să avem nevoie și de un ajutor divin. Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre paharul dorințelor care ne-ar putea fi de mare ajutor.

Deși pare greu de crezut, un simplu pahar cu apă ne poate îndeplini dorințele, spune Lidia Fecioru. Pentru a face acest lucru corect, avem nevoie însă de câteva indicații pe care chiar bionergoterapeutul ni le oferă

Cum folosești paharul dorințelor

Paharul dorințelor se folosește noaptea, înainte de culcare. Este nevoie de un pahar cu apă, iar cantitatea o alegem noi, în funcție de câtă apă consumăm înainte de culcare.

Aş mai vrea să mai dau secretul paharului de apă. E bine ca în fiecare seară, înainte de somn, înaine de a ne pune la somn, să luăm un pahar de apă, nu contează cât de mare e, de pildă câtă apă vrem să bem. Este paharul dorinţelor.

Se ia paharul în mână, cu ochii închişi dar îndreptaţi către în sus, adică spre cer”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Primim răspunsuri la întrebări

Paharul pentru dorințe ne poate da și răspunsurile pe care vrem să le aflăm. Bionergoterapeutul mărturisește că putem să punem o întrebare strictă, țintită exact spre problema care ne macină.

Imediat după ce ne-am clarificat dorința, trebuie să bem din pahar, însă mare atenție, cu înghițituri mici. De asemenea, trebuie să ne gândim în continuare la întrebarea sau dorința pe care ne-am pus-o, pentru că această informație este transmisă, și dusă în interior.

”Ţinând paharul în mână, ne punem o întrebare sau o dorinţă. Dacă vrem un răspuns la întrebare, întrebarea trebuie să o punem foarte strict, să fie foarte bine aranjată, ţintită pe problemă.

Şi să bem cu înghiţituri mici apa din pahar, gândindu-ne numai la acea întrebare pe care am pus-o sau răspuns la ceva care ne interesează. Apa este informaţie, noi transmitem şi o ducem în interior. Corpul nostru reface. Şi pentru sănătate. O descânţi”, a mai spus Lidia Fecioru.