Lora pleacă de la Pro Tv. Motivul pentru care vedeta renunță la emisiunea Vorbește Lumea

de:
11 iun. 2021
Lora pleacă de la Pro Tv. Motivul pentru care vedeta renunță la emisiunea Vorbește Lumea
Lora

Emisiunea Vorbește Lumea de la Pro tv a trecut prin schimbări importante. După ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a decis să se retragă pentru a se ocupa de ea și de copil, Lora a venit în ajutorul lui Cove, devenind parte a echipei Pro Tv.

Cu toate astea, după cinci luni, Lora a venit cu vești neașteptate. Artista a mărturisit că se retrage din echipa Pro Tv, explicând și motivul pentru care trebuie să facă această alegere.

De ce se retrage Lora de la Pro Tv

La finalul ediției de vineri, Lora și-a anunțat fanii că se retrage din emisiune. Artista povestește că a avut parte de o perioadă frumoasă în echipa Pro Tv, în care a avut ocazia să împartă mai multe situații cu telespectatorii, dar și cu oamenii din echipă.

”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete”, a spus Lora la Pro Tv.

Mai mult de atât, artista a spus și motivul pentru care renunță. Odată cu relaxarea restricțiilor, aceasta va avea programul mult mai încărcat. Va avea concerte, iar pe lângă asta mai are și o afacere cu produse de beauty de care trebuie să se ocupe.

”Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty”, a mai mărturisit Lora.

Ce va face artista de acum

Pe lângă cariera sa muzicală și afacerea de produse de beauty, Lora se va ocupa și de promovarea filmului Pup-o mă 2, deci practic artista nu va mai avea timp și pentru alte apariții televizate.

”În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a mai declarat ea.

Un fan a presimțit însă ce se va întâmpla așa că a întrebat-o în urmă cu câteva zile dacă va mai face parte din emisiunea Vorbește Lumea, iar atunci artista nu era încă sigură pe decizie pe care o va lua.

“Am acceptat cu plăcere să prezint din nou Vorbește Lumea, pentru că am avut timp. Prima dată a fost greu: și cu concerte, muzică, emisiune, acum am și brand, un brand nou de lansat, filme, multe, nu știu, nu știu”, a fost răspunsul blondinei.