Lovitură de teatru! Cine este femeia celebră care l-a turnat, de fapt pe Alex Bodi la DIICOT! Rolul Biancăi Drăgușanu

bodi bianca

Alex Bodi a fost mai întâi reținut în urma unor percheziții la vila sa de lux, iar apoi procurorii DIICOT au cerut arestare preventivă a acestuia. Astfel fostul soț al Biancăi Drăgușanu își va petrece următoarele 30 de zile după gratii. El este acuzat că ar fi liderul unei grupări deosebit de periciloase care practica trafic de carne vie, proxenetism și șantaj.

Alex Bodi a ajuns dintr-un simplu muncitor pe șantier, milionar cu propriul avion privat și mulți s-au întrebat cum a reușit acesta să producă atât de mulți bani. Deși la vedere au fost afacerile lui cu aur și apropierea de un miliardar croat, care deține mai multe mine în Africa, se pare că totuși averea lui consisitentă ar proveni din altă parte, de fapt.

Alex Bodi riscă acum 20 de ani de închisoare, dar cine l-a turnat pe acesta procurorilor. Ei bine, jurnaliștii de la NewsOnline.ro susțin că în luna septembrie, una dintre fostele sale soții, Silvia Iulia Sălăgean, cea de care s-a despărțit pentru Bianca Drăgușanu s-a decis să spună procurorilor tot ce știe despre rețeaua de proxenetism în care ar fi implicat Alex Bodi.

Există și o a doua femeie care l-a turnat pe Bodi

Informațiile din dosar arată că Silvia Iulia Sălăgean are statut de victimă, iar declarațiile sale sunt deosebit de importante. Ea le-ar fi spus anchetatorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, acolo unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul ei soț, notează aceeași sursă.

Potrivit referatului prin care procurorii DIICOT cer arestarea preventivă, Alex Bodi îi reproșa frecvent Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar aceasta îi replica fostului soț că se simte afectată psihic de presiunile pe care el le face, mai scrie sursa menționată.

Iulia Sălăgean susține și că în perioada 2014 – 2016 a cunoscut în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tîmplaru, care ar deține un restaurant în Frankfurt.

Procurorii DIICOT Craiova mai arată în  referatul în care au solicitat arestarea preventivă Bodi a aderat la grupul infracțional organizat în 2014 și că aceasta era condusă de nașul fiicei sale, Adi Tîmplaru. Tot cei de la newsonline, susțin că în afara infracțiunilor de trafic de persoane, procurorii DIICOT Craiova spun că Alex Bodi, pe 17 martie 2018, l-ar fi amenințat pe Robert Avram cu acte de violență pentru ca el să-i plăteacă o ”taxă de protecție” de 5.000 de euro. De menționat este că din rețeaua lui Tîmplaru, pe lângă Alex Bodi, mai făceau parte Ciprian Mihnea Bogdan – finul lui Tîmplaru, Alin Andrei Nicolae cunoscut sub porecla ”Impresie”.

Pe lânga fosta soție, Alex Bodi a mai fost denunțat la DIICOT și de către o altă tânără care s-a prostituat la Hamburg prin 2015 și care i-ar fi dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din activitatea de prostituată.

Ce rol are Bianca Drăgușanu în dosarul lui Bodi

Bianca Drăgușanu pare să fi știut de afacerile lui Alex Bodi și este posibil ca și ea să fie implicată în acest dosar, ca martor protejat. Plecare ei subită în Dubai chiar la momentul arestării fostului soț a dat multora de gândit. Desigur aceasta public a spus că el este nevinovat și că este sigură că-și va demonstra nevinovăția.

Jurnalistul Marius Niță de la România Tv a declarat la Gândul Live că nu crede că Bianca era străină de afacerile fostului soț și că asocierea lui Bodi cu aceasta i-a adus mai multă atenție decât avea nevoie.

„Era mai bine pentru el să rămână anonim! Până la Bianca Drăgușanu era în particular. Era mai bine pentru el să rămână așa. Dar pe lângă mașinile scumpe lor le place să-și parcheze și niște domnișoare cu notorietate. „Am făcut-o pe aia…”

Cred că Bianca mai știa și de învârtelile astea…ale lui Alex Bodi. Nașul, celebrul interlop temut. Bianca a făcut sacrificii majore pentru că i-a asigurat lucruri pe care nu și le permitea singură. Nu bag mâna în foc. Când te lași bătută, clar sunt niște lucruri necurate la mijloc.

Pe mine nu mă mai surprinde, pentru că în ultima perioadă am constatat că oamenii politici sunt membri ai clanurilor. E posibil să aflăm și nume sonore prin afacerile astea murdare.”, a declarat Marius Niță la GÂNDUL LIVE.

Vezi și Dezvăluiri incredibile despre Donald Trump: Fosta soție face declarații uluitoare despre actualul președinte al SUA

Revista Presei