Viviana Sposub, la un pas de moarte! Iubita lui George Burcea a suferit un accident teribil. Momente sfâșietoare

de: Ana Toma
26 nov. 2020
Viviana Sposub, la un pas de moarte! Iubita lui George Burcea a suferit un accident teribil. Momente sfâșietoare
Viviana Sposub

Momente sfâșietoare pentru Viviana Sposub. Noua iubită a lui George Burcea a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident teribil. Momentul a marcat-o complet pe vedetă. 

Viviana Sposub a trecut prin momente extrem de dificile care au motivat-o să fie persoana care este astăzi. Iubita lui George Burcea a suferit un accident pe ATV când avea doar 18 ani și a fost la un pas de moarte. Ea susține că în urma accidentului a fost nevoită să stea imobilizată, iar acel moment a schimbat-o cu totul.

”A fost un moment care a lăsat urme asupra personalității mele, dar și asupra trupului meu. La scurt timp după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am avut parte de un accident de ATV care mi-a schimbat gândirea și traiectoria. Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine.

După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni. Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt. Am vrut să știu că am o meserie pe care să o pot practica, chit că trupul meu suferă diferite modificări.

A fost momentul în care nu mi-am mai dorit muzică ți televiziune, renunțând astfel la ideea de a urma Conservatorul. Cred că tata a fost cel mai fericit când am ales să urmez o altfel de facultate și să las latura mea artistică deoparte. Totuși, atunci când lucrurile sunt menite să se întâmple, nu mai contează cât de mult te opui. Așa că iată-mă aici”, a mărturisit vedeta, pentru Viva.

Cine este Viviana Sposub cu adevărat

Viviana Sposub se declară o fată tânără cu un suflet de copil. Iubita lui George Burcea susține că iubește să fie o persoană activă și îi place extraodinar de mult să muncească pentru a realiza lucrurile dorite.

”Viviana e o tânără care încă se descoperă pe sine! E un suflet de copil într-un corp de femeie sexy, cu cheful de viață al unei adolescente rebele. Îi place mult să râdă, să se bucure, să danseze, să cânte, să iubească, să trăiască! Și toate astea le împletește cu dorința arzătoare de a munci și de a realiza lucruri frumoase în viață. E ambițioasă și perseverentă, de curând a aflat că e și foarte puternică. Așa că nimic nu îi stă în cale!”, a mai spus ea.

Vedeta a vorbit și despre perioada copilăriei sale. Viviana Sposub a mărturisit că a avut o copilărie frumoasă, însă atipică. Ea susține că majoritatea timpului și l-a petrecut alături de familie și nu ieșea la joacă atât de des. Se pare că încă de mică Viviana a decis să-și urmeze visul.

O copilărie atipică 

”Am avut o copilărie tare frumoasă, dar poate puțin atipică. Am fost un copil extrem de cuminte și ascultător și m-am bucurat de multă iubire. Astfel că preferam să îmi petrec timpul cu familia și nu prea ieșeam la joacă alături de prietenii de la bloc, nici măcar în tabere nu mergeam. Asta și pe motiv că am studiat muzica de mică și ofeream destul de mult din timpul meu acestei pasiuni.

Făceam ore de canto, de pian, de dans, mergeam la concursuri și festivaluri, iar timpul pentru joaca în fața blocului era puțin spre deloc. Cu toate astea, cred că faptul că de mică am fost învățată să muncesc pentru visul meu m-a format foarte frumos ca viitor adult”, a mai adăugat ea.