Lovitură neașteptată pentru Antena 1! O super vedetă va semna cu Kanal D. Nu-i mai place mediul de lucru

24 mai 2021
Lovitură neașteptată pentru Antena 1! O super vedetă va semna cu Kanal D. Nu-i mai place mediul de lucru
Flavia Mihășan împreună cu Dani Oțil și Răzvan Simion, când erau colegi la Neața

Antena 1 rămâne fără una dintre vedetele foarte apreciate în trecut. Chiar dacă aceasta nu mai era în prim plan de ceva timp pentru că născut cel de-al doilea băiețel, rămâne una dintre cele mai iubite asistente de la Neața cu Răzvan și Dani. Este vorba despre superba dansatoare Flavia Mihășan.

Aceasta vrea să revină pe micile ecrane, dar nu la Antena 1, ci la Kanal D, cu care se pare că poartă deja negocieri intense de ceva timp. De altfel, ea a și fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, locul pe unde trec toate vedetele, care urmează să semneze cu postul turc de televiziune.

În ce proiecte ar urma să fie implicată Flavia Mihășan

Așadar Flavia Mihășan ar urma să fie implicată nu doar într-un singur proiect, ci în două. Bravo, ai stil! Celebrities ar fi cel mai important. Show-ul prezentat de Ilinca Vandici s-a bucurat de mare succes la ediția precedentă, câștigată de Alexandra Ungureanu în fața lui Theo Rose.

„Flavia a fost ofertată pentru niște proiecte cu postul Kanal D. Dar nu ar fi pentru acum, căci abia a născut, de o săptămână, ci se pare că noile colaborări se vor concretiza un pic mai târziu, în toamnă-iarnă. Ar fi vorba de o rubrică de fitness la o emisiune, dar și de o ofertă pentru frumoasa mămică pentru a participa la o emisiune-concurs a postului”, au dezvăluit sursele CanCan, conform ShowBlitz.

Cine este partenerul de viață al Flaviei Mihășan. Cei doi au împreună doi copii

Flavia Mihășan a fost asistentă tv și dansatoare X-Factor o bună perioadă de timp. Ea a fost curtată de mulți bărbați celebri din showbiz și chiar a avut o relație tumultoasă cu Codin Maticiuc. Dar acesta a părăsit-o pentru Roxana Vancea, care culmea fusese asistentă la Neața înaintea Flaviei.

Acum același post este ocupat de Ramona Olaru, iubita lui Cuza de la Noaptea Târziu. După o serie de relații ratate, Flavia Mihășan și-a găsit liniștea în brațele lui Marius Moldovan, și el tot dansator.

Cei doi sunt de nedespărțit încă din 2018 și s-au cunoscut în perioada în care jucau rolurile principale în musicalul Mamma Mia. Astăzi au împreună doi băieței și se bucură de fiecare zi din plin.